| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterAir MA620M CPU hladnjak
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio MasterAir MA620M CPU hladnjak

Cooler Master je predstavio MasterAir MA620M CPU Air Cooler. Nastavljajući renomiranu seriju MasterAir, MA620M su dvostruki aluminijumski toweri opremljeni novodizajniranim sistemom za ugradnju na više platformi radi maksimalnog hlađenja vazduhom.

MA620M ima jedinstven dvostruki heatsink sa povećanim finovima i koristi 6 bakrenih toplotnih cevi za optimalni protok vazduha i performanse hlađenja. Inspirisan stealth estetskim dizajnom, MA620M koristi jedinstvene svetlosne efekte preko gornjeg poklopca hladnjaka, napajanog od strane adresibilnog RGB.

MA620M odlikuje se lakim sistemom za ugradnju. Inspirisan povratnim informacijama krajnjih korisnika, montažni sistem MA620M je napravljen za svestranost, i mogućnost postavljanja na Intel i AMD CPU platforme.

Vazdušni hladnjak takođe uključuje poboljšanu čistinu RAM-a i GPU-a za pružanje efikasnih i efektivnih rešenja za hlađenje računara. Izgrađen sa najnovijim dodatkom iz serije MasterFan, SF120R, MA620 uključuje ventilatore Air Balance optimizovane za savršen balans između protoka vazduha i pritiska.

Uz tihi IC upravljački program i širok raspon postavki brzine, može se koristiti za tihi rad ili fino podešavanje za maksimalne performanse hlađenja.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…