| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio GS750 Desktop Hub
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio GS750 Desktop Hub

Cooler Master je predstavio svoj prvi Desktop Hub, stalak za slušalice sa ugrađenim Qi bežičnim punjenjem. „Želeli smo da napravimo proizvod koji bi služio višestrukim funkcijama, a istovremeno ulepšao vaš prostor.“ kaže Briant Nguien, generalni direktor za periferije.

GS750 je opremljen je Qi bazom za bežično punjenje, pogodnom za punjenje mobilnih telefona, bežičnih miševa ili drugih kompatibilnih uređaja sa Qi punjenjem bez problema sa kablovima.

GS750 nudi dva USB 3.0 priključka za dopunu poboljšane snage punjenja na više uređaja. Odlikuje ga elegantan izgled sa vrhunskom i izdržljivom aluminijumskom konstrukcijom, zajedno sa gumiranom podlogom za stabilnost vaših slušalica.

Ugrađeni 7.1 surround zvuk pruža stereo opseg na bilo kojim 3,5 mm analognim slušalicama stvarajući imerzivan, višekanalni audio doživljaj.

Sa 13 LED-ova, korisnici mogu u potpunosti prilagoditi postolje da se podudaraju sa bilo kojim podešavanjima u okviru softverskog paketa jednostavnog za upotrebu Cooler Master-a ili mogu birati između unapred instaliranih preseta.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…