| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio CK550 tastaturu
Hardver

Cooler Master predstavio CK550 tastaturu

CK550

Iz Cooler Master-a nam stiže nova mehanička gejming tastatura – u pitanju je CK550

„Naš cilj je bio da ponudimo pro-grade mehaničku gejming tastaturu sa svim ključnim specifikacijama koje zanimaju gejmere, bez ikakvog žrtvovanja kvaliteta.

Naši fanovi će dobiti ono esencijalno kako bi se takmičili na najvišem nivou – i pritom izgledali dobro“, navodi Bryant Nguyen, generalni direktor za periferije.

CK550 nudi „plutajući keycap“ dizajn i izdržljive mehaničke tastere, a u ponudi su i Gateron mehanički prekidači.

Iz proizvodnog sektora navode da mogu da izdrže preko 50 miliona pritisaka, što CK550 čini pouzdanom komponentom na duže staze, a prekidači su dostupni u plavoj, crnoj, kao i crvenoj varijanti, uz zavisnosti od regijske dostupnosti.

 

CK550 01 T CK550 02 T

 

Grubi aluminijumski plate je dizajniran tako da izdrži što duže igračke sesije. CK550 nudi robusno RGB osvetljenje po tasteru uz svetlosne efekte i modove.

On-the-fly kontrole nude kastomizaciju u realnom vremenu, dok intuitivni softver nudi korinsicima mogućnost da dalje koriguju podešavanja poput makroa ili RGB osvetljenja.

Iz kompanije navode da je CK serija namenjena ozbiljnim gejmerima, kao i entuzijastima koji bi želeli da svoje performanse dovedu na novi nivo, uz sve potrebne alate.

CK550 će biti dostupan od danas po preporučenoj ceni od 90 evra.

 

CK550 03 T CK550 04 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar