| Vesti | Hardver | Cooler Master nova GX serija napajanja
Hardver

Cooler Master nova GX serija napajanja

cooler_master

 

 

Cooler Master u svojoj ponudi ima zaista širok asortiman kompjuterskih napajanja koja nam dozvoljavaju da ih savršeno uklopimo sa bilo kojim računarskim sistemom. Poslednja serija napajanja u klasi 550W, 650W i 750W usmerena je na mid-range i high-end sisteme, predstavljamo Vam GX seriju. Cooler Master GX serija poseduje single +12V granu koja je dizajnirana da omogući dovoljno snage za dual grafička rešenja, bez obzira da li se radi o SLI ili CFX konfiguracijama.

 

 

 

 

 

Dizajn za dual GPU sisteme

Svi modeli iz GX serije su specifično dizajnirani za dual GPU sisteme, model od 750W takođe nosi SLI sertifikat za korišćenje high-end nVIDIA grafičkih karti i nudi četiri PCI Express konektora za napajanje.


Do 85% efikasnosti

Svi modeli iz GX serije omogućavaju 85% efikasnosti kada je isporuka struje u pitanju i sva su sertifikovana 80+ standardom. Ovo znači da struja ide tamo gde je potrebana i manje napona se troši na produkciju toplote.

 

1

2

Napredne mogućnosti

GX modeli dolaze sa nekoliko naprednih mogućnosti kao što su moćna “single“ +12V grana, veliki “bulk“ kondenzatori sa 17ms hold up vremenom što znači da će napajanje moći bolje da kontrolišu energetske pikove na bolji način, a tu su i EMI filteri koji regulišu šum na strujnim linijama, te i energetski efikasana dual mode Active PFC/PWM kontroler. Tu su naravno i razne zaštite u slučajevima velikog napona kao i zaštita samih komponenti u slučaju otkaza napajanja.

Sva napajanja dolaze sa MTBF (Mean Time Between Failure) od 100.000 časova kao i petogodišnjom garancijom.

3_tabela

550W

650W

750W

GX_1

GX_2

GX_3

Izvor: coolermaster

Komentarišite na forumu