| Vesti | Hardver | Cooler Master lansira HAF 500, MasterBox TD300 Mesh i MasterBox 500 kućišta
Hardver Cooler Master

Cooler Master lansira HAF 500, MasterBox TD300 Mesh i MasterBox 500 kućišta

Iz kompanije Cooler Master dolaze tri nova kućišta. Renomirana High Air Flow serija ili HAF se vraća na tržište u vidu novog HAF 500 kućišta, dok su MasterBox 500 i TD300 lansirani kako bi ponudili korisnicima širok dijapazon estetskih rešenja, kao i opcija za performanse.

Kada se govori o legendarnom HAF-u, HAF 500 kućište stiže kao prvo u nizu kućišta koje će se pojaviti ove godine. Kako bi se postigle optimalne performanse i samo iskustvo „gradnje“ build-a dovelo na zadovoljavajući nivo, HAF 500 poseduje dual 200mm ARGB ventilatore i specifične otvore na samom kućištu.

Kućište dolazi nadograđeno sa rotirajućim 120 mm Sickleflow ventilatorom za namensko hlađenje GPU-a, podesivim za različite dužine GPU-a i za prilagođavanje za različite rasporede sistema. Ugrađena podrška za USB 3.2 Gen 2 tipa C na I/O panelu omogućava veću efikasnost i raznovrsnost prenosa podataka.

Kućište ima dovoljno prostora, sposobno je da smesti sedam ventilatora od 120 mm ili dva radijatora od 360 mm. Gornji panel se u potpunosti može ukloniti; radijatori i ventilatori se mogu instalirati eksterno i ponovo pričvrstiti na kućište. Cooler Master-ova najprodavanija TD serija je sada dostupna za mATX sisteme.

TD300 Mesh ima poznat geometrijski dizajn prednje ploče, zaista dizajniran da pokaže umetničku stranu ljubitelja video igara. Njegova gornja ploča se može lako ukloniti radi pojednostavljenog pristupa tokom instalacije radijatora i ventilatora. Veliki mrežasti usisnici stvaraju protok vazduha za brzo, efikasno hlađenje, dok uključeni Sickleflow ventilatori bacaju rasuti sjaj koji se „pomera“ u skladu sa uglom gledanja.

MasterBox 500 se može pohvaliti podrškom za hlađenje, pružajući izuzetnu raznovrsnost i prostor za do sedam 120 mm ventilatora i duo radijatora od 360 mm. Gornji i bočni paneli se lako skidaju kako bi se pojednostavilo iskustvo „gradnje“ builda. Geometrijski, prikriveni prednji panel ima minimalističke ARGB akcente, prilagodljive tako da se uklope i istaknu lepotu sistema uz optimizaciju protoka vazduha.

U mogućnosti da smesti do ATX matične ploče, 410 mm duge grafičke kartice, 165 mm CPU hladnjake i 180 mm PSU zbog povećane visine kućišta, MasterBox 500 će uvek imati mesta za nadogradnju.

HAF 500 će biti dostupan krajem januara 2022 u Evropi, po početnoj ceni od oko 157 evra. Što se tiče MasterBox TD300 i MasterBox 500, oni će biti dostupni po cenama od 89 evra i 119 evra, respektivno.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…