| Vesti | Hardver | Cooler Master i AMD predstavili Wraith Ripper
Hardver

Cooler Master i AMD predstavili Wraith Ripper

Ryzen

Cooler Master je najavio Wraith Ripper, zvanični hladnjak za drugu generaciju AMD Ryzen Threadripper desktop procesora, u okviru ekskluzivnog partnerstva s AMD-om.

Wraith Ripper je posebno dizajniran da druga generacija AMD Ryzen Threadripper ostane hladna u ​​najtežim uslovima i upravlja do 250W TDP-a.

Kako je razvojni tim imao u vidu kreatore sadržaja, programere i PC entuzijaste, Wraith Ripper je dizajniran sa dvostrukim tower heatsinkom, arrray-om sa sedam heatpipe-ova za naprednu toplotnu provodljivost i veliku kontaktnu površinu optimizovanu za Ryzen Threadripper.

Skriven pod specijalizovanim Wraith Armor-om, dizajniran da pomogne u navođenju vazduha, je 120mm MasterAir Pro Servo ventilator.

Montiran između dvostrukih tower heatpipe-ova, MasterAir Pro Servo omogućuje konfiguraciju push-pull tako što izvlači hladni vazduh kroz jedan heatsink i propušta kroz drugi radi održavanja termičkog integriteta i maksimalnih performansi CPU-a.

 

Ryzen 01 T Ryzen 02 T Ryzen 03 T

 

Montažni sistem Wraith Ripper-a je jednostavan na nosaču TR4, kako imamo četiri duga šrafa koja se kreću od vrha hladnjaka do dna, omogućavajući korisnicima da jednostavno instaliraju Wraith Ripper pritiskom vijka na vrhu umesto da montiraju hladnjak na bazu.

Pored svog jednostavnog sistema montaže, Wraith Ripper pruža krajnjim korisnicima 44mm RAM-a, eliminišući probleme sa kompatibilnošću sa većinom glavnih memorijskih modula.

 

Ryzen 04 T Ryzen 05 T Ryzen 06 T

 

Crni dizajn Wraith Ripper-a je obogaćen dualnim adresabilnim RGB LED trakama koje naglašavaju hladnjak i uokviruju ARGB AMD Ryzen Threadripper logo na vrhu. Korisnici mogu prilagođavati režim brzine, boja i svetlosti svake LED diode kroz ugrađenu kontrolu osvetljenja.

Da bi se postigla potpuna kontrola osvetljenja, korisnici će morati da preuzmu softver za osvetljenje Wraith Ripper, koji je dostupan na Cooler Master website-u. Wraith Ripper će biti dostupan od 27. septembra 2018 po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 120 evra.

 

Ryzen 07

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…