| Vesti | Hardver | ControlPad – novi analogni Keypad iz Cooler Mastera
Hardver

ControlPad – novi analogni Keypad iz Cooler Mastera

Keypad

Cooler Master je najavio ControlPad, a u pitanju je PC keypad sa analognom Aimpad tehnologijom, dizajniran sa akcentom na gejmere, kreatore sadržaja, muzičare i mnoge druge.

„Dizajniran kao strastveni projekat od samog početka, ControlPad ima za cilj da promeni način na koji komuniciramo sa našim najkorišćenijim programima i aplikacijama na intuitivnijem nivou“, kaže Briant Nguyen, generalni direktor za periferije.

ControlPad nosi 24 mehanička tastera dostupna u Cherry MX Red ili Gateron Red tipovima prekidača.

Potpuno je programibilan preko softvera koji je jednostavan za korišćenje, i poseduje naslon za zglob kako bi se obezbedio ultimativni komfor, dva točkića za pomeranje, RGB pozadinsko osvetljenje i završeni brušeni aluminijum.

ControlPad je opremljen Aimpad tehnologijom koja obezbeđuje preciznu kontrolu na mehaničkim tastaturama koja se najčešće nalazi u uređajima kao što su džojstici za avijaciju, volanima i gejming kontrolerima, što omogućava analognu kontrolu u digitalnim ulazima.

Omogućujući analognu kontrolu u ​​digitalnim ulazima, Aimpad omogućava korisnicima da kontrolišu brzinu, podešavanje pitch-a, creep-a ili rolla. Tokom igara sa vožnjom Aimpad se može koristiti kako bi se glatko kretali on-the-fly uz jednostavno menjanje rastojanja keypress-a. ControlPad će aplikacije za produkciju i editing učiniti više intuitivnim i korisnim on-the-fly.

Dodajte preset-e, menjajte alate, podešavajte opacity četkice, debljinu, ili veličinu uz pressure sensitive inpute na ControlPad-u. Cooler Master je implementirao makro presets-e i kontrolne šeme za nekoliko značajnih video igara i popularnih aplikacija za potrošačku i profesionalnu upotrebu.

Ovo uključuje akcije, hotkey-eve i prečice za čitav Adobe Suite, uključujući PhotoShop, Illustrator, Premiere Pro, Final Cut i još mnogo toga. Dodatno, Cooler Master će ponuditi posebne komplete keycap-ova za usklađivanje pomenutih podešavanja.

 

Keypad 01

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…