| Vesti | Hardver | CHERRY predstavio MX Board 1.0 tastaturu
Hardver

CHERRY predstavio MX Board 1.0 tastaturu

MX

Iz kompanije CHERRY stiže nova MX Board 1.0 mehanička tastatura, koja predstavlja kombinaciju preciznih CHERRY MX prekidača u različitim varijantama, i HighSpeed tehnologije prepoznavanja tastera.

Uz to, MX Board 1.0 u svojoj ponudi nudi i keycap-ove koji su otporni na abraziju, anti-ghosting tehnologiju, kao i kompletan N-key rollover.

Sa MX Board 1.0, čelnici iz kompanije Cherry navode da nude visokokvalitetnu tastaturu sa preciznim MX prekidačima, kao i da ovo omogućuje više nego pogodno iskustvo tokom kucanja.

Uz to, MX Board 1.0 može izdržati do preko 50 miliona pritisaka, bez gubitka input kvaliteta.

CHERRY je takođe integrisao HighSpeed prepoznavanje tastera, što omogućuje ultra-brzu konverziju input-a zahvaljujući specijalnom digitalnom kontroleru.

 

MX 01

 

Samim tim će MX Board 1.0 moći da postigne maksimalne performanse bez kompromisa. MX Board 1.0 je visokokvalitetna mehanička tastatura koja poseduje kompletan N-key rollover i anti-ghosting.

CHERRY je takođe implementirao belo pozadinsko osvetljenje uz nekoliko svetlosnih modova. Keycap-ovi su dizajnirani za uniformnu iluminaciju celokupne tastature, a zaštitni završni sloj na cap-ovima sprečava abraziju.

Visina same MX Board 1.0 tastature se može podesiti u tri koraka, a takođe CHERRY je integrisao i osvetljeni USB plug, kao i odmaralište za dlanove.

Ukoliko biste se odlučili za CHERRY MX Board 1.0 tastaturu, ona je dostupna sa MX Silent Red ili MX Brown prekidačima po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 90 evra.

 

MX 02

 

Izvor: CHERRY

 

Komentarišite na forumu…