| Vesti | Hardver | C-series – nova serija napajanja od NZXT-a
Hardver NZXT

C-series – nova serija napajanja od NZXT-a

NZXT je predstavio novu C Series liniju ATX napajanja. Nastavljajući partnerstvo sa Seasonic-om, NZXT je kreirao tri nova napajanja – C650, C750 i C850.

Izrađena su od visokokvalitetnih komponenti sa 10-godišnjom garancijom, a Serija C je dostupna u varijantama od 650w, 750w i 850w sa 80 PLUS Gold sertifikatima koji pružaju graditeljima nekoliko opcija da pronađu PSU koji odgovara njihovim potrebama. „Videli smo i čuli mnoge horor priče iz zajednice“, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor NZXT-a.

„Ljudi ulažu svoje srce i dušu u svoje buildove. Zbog toga smo izgradili seriju C i E kako bismo kupcima omogućili apsolutni mir.“

Izgrađena sa japanskim kondenzatorima, C serija je napravljena da traje, a uključene su zaštite od prekomernog napona, prekomerne struje, temperature i kratkog spoja. Pritiskom na taster omogućava Zero RPM Fan režim, utišavajući ventilator u uslovima malog opterećenja.

Po potrebi, 135 mm fluidni dinamički ventilator se okreće kako bi efikasno ohladio PSU, održavajući vaš sistem stabilnim i pokretnim, čak i tokom najintenzivnije sesije igranja. Serija C se uklapa u svako kućište koje odgovara ATX standardu, uz C750 i C650 koji podržavaju NVIDIA GPU-ove do GeForce RTX 2080Ti i AMD GPU-a do Radeon VII.

C850 može da podržava multi-GPU konfiguracije. Modularni dizajn omogućava vam da koristite samo potrebne kablove, osiguravajući lakšu ugradnju i manje nereda, dok su kablovi slivovani. Maloprodajne cene su 110 dolara za C650, 120 za C750, kao i 130 za C850.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…