| Vesti | Hardver | ASUS ROG Strix Radeon RX 590 grafička karta
Hardver

ASUS ROG Strix Radeon RX 590 grafička karta

AMD 590

ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio ROG Strix Radeon RX 590, novu grafičku kartu koju pokreće najnoviji AMD Radeon RX 590 GPU i koja nudi napredno hlađenje, performanse, kao i osvetljenje koje možete podešavati.

„Počinjemo sa tehnologijom MaxContact, uz koju površina za rasipanje toplote formira 2x veći kontakt sa GPU čipom, što pomaže poboljšanju prenosa toplote.

Kako toplota prelazi u hladnjak, tri snažna Wing-blade ventilatora se okreću kada su GPU temperature veće od 55 stepeni Celzijusa.“

„Ventilatori Wingblade nude patentirani dizajn koji nudi 105% više statičkog pritiska koji se očekuje od tradicionalnog aksijalnog dizajna, osiguravajući da se vazduh pravilno prostire.

ROG Strix karte podižu hlađenje na novi nivo, čuvajući niske temperature, kao i dB nivo.“ – navodi se u saopštenju ASUS-a.

Takođe, ventilatori su kontruisani uz IP5X standard tako da će oni nastaviti sa radom, čak i u prašnjavim okruženjima.

 

AMD 590 01

 

Kada se priča o snazi, ROG Strix RX 590 nudi sedmofazni voltažni regulator koji kombinuje, između ostalog, premium choke-ove i polimerske kondenzatore.

Iz ROG navode da su stavili i akcenat na dizajn, stoga ROG Strix RX 590 nudi doteran shroud koji se može uklopiti sa bilo kojim sistemom.

Za entuzijaste koji žele da skrenu pažnju na njihovu opremu, Aura Sync RGB osvetljenje na shroud-u i pločici omogućava da se osvetljenje sinhronizuje sa muzikom, da promeni boje zasnovane na temperaturama procesora ili da pruži niz šablona.

Kao i do sada, Aura Sync softver se povezuje sa mnoštvom kompatibilnih proizvoda kompanije ASUS i drugih kompanija radi koordinacije.

 

AMD 590 02

 

Izvor: ASUS ROG

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi