| Vesti | Hardver | ASUS ROG najavio partnerstvo za COD: BO4
Hardver

ASUS ROG najavio partnerstvo za COD: BO4

ROG

ASUS Republic of Gamers je najavio partnerstvo sa Activision-om radi nadolazećeg naslova Call of Duty: Black Ops 4 na PC-u.

Od 10. septembra do 12. oktobra, ROG će biti prvi digitalni PC game bundling provajder Call of Duty: Black Ops 4.

Korisnici mogu imati pristup igri ukoliko kupe kvalifikovani ROG proizvod, tokom promocionalnog perioda.

„Uzbuđeni smo što ulazimo u partnerstvo sa ASUS Republic of Gamers brendom na jedinstven način za Black Ops 4“, navodi Ander Nickell, direktor za partnerstva u Activision.

„Naši razvojni timovi vredno rade na tome da ovo postane najbolji Call of Duty naslov do sada.

ASUS ROG deli tu posvećenost sa zajednicom, tako da je ovo prirodni korak spajanja dva brenda kako bi se nešto specijalno isporučilo fanovima.“

 

ROG 01

 

ROG je radio sa Activisionom na inkorporiranju kastomiziranih AURA Sync mogućnosti i efekata unutar Call of Duty: Black Ops 4 za PC na AURA Sync kompatibilnim uređajima.

AURA Sync koordinira boje i efekte sa kompatibilnim RGB osvetljenim proizvodima poput headset-ova, tastatura, matičnih ploča, notebook-ova, kao i miševa. Samim tim, olakšana vam je mogućnost personalizovanja vašeg celokupnog gaming setup-a, bilo da je u skladu sa igrom koju igrate, ili pak ne.

Uz integraciju AURA Sync-a u okviru Call of Duty: Black Ops 4, akcije unutar igre pokreću efekte RGB svetlosti kako bi poboljšale igru, što odražava intenzitet igre preko PC računara i komponenti korisnika, stvarajući još imerzivno iskustvo.

Oni korisnici koji kupe kvalifikovani tokom ograničenog promocionalnog perioda, počev od 10. septembra će dobiti pristup Digital Standard ediciji igre.

 

Izvor: ROG

 

Komentarišite na forumu…