| Vesti | Hardver | ASUS predstavlja Echelon Forest slušalice
Hardver

ASUS predstavlja Echelon Forest slušalice

Kompanija ASUS predstavila je Echelon Forest, multi-platformske gejming slušalice sa zanimljivom kamuflažnom šarom. Ove slušalice su kompatibilne sa PC i Mac računarima, PlayStation 4 konzolom, kao i telefonima i tablet uređajima. Echelon Forest slušalice su novi proizvod u Echelon seriji kamuflažno dekorisanih gejming periferija za FPS igrače. 

Slušalice poseduju pozlaćeni 3,5mm konektor sa zasebnim zvučnim i mikrofonskim spliter kablom za povezivanje sa PC i Mac računarima, kao i produžni kabel sa kojim ćete dobiti ukupnu dužinu kabla od 2,5m.

Kada je potrebno povezati ih na PS4 ili mobilne uređaje, Echelon Forest koristi kombinovani 3,5mm konektor za ulaz i izlaz. U ovom slučaju dužina kabla je 1,3m. 

 

Echelon Forest gejming slušalice dolaze sa neodijumskim magnetima prečnika 50mm i mikrofonom sa redukcijom buke koji se izvlači po potrebi, a proizvođač tvrdi da pružaju široku zvučnu sliku optimizovanu za gejming.

 

ASUS Echelon Forest 1 T

 

Ove slušalice su ergonomski dizajnirane za maratonske igračke sesije. Jastučići za uši su prečnika 100mm i prema rečima proizvođača smanjuju spoljašnju buku za 30dB. Slušalice se isporučuju sa odgovarajućom kamuflažnom torbicom za zaštitu tokom transporta.

 

ASUS Echelon Forest 2 T

 

Echelon Forest će uskoro imati i svog pandana u modelu Echelon Navy, gejming slušalicama sa mornaričkom kamuflažnom šarom.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar