| Vesti | Hardver | ASUS pokreće e-Shop u Srbiji
Hardver ASUS

ASUS pokreće e-Shop u Srbiji

„Ono što je na Zapadu već odavno postalo normalno, konačno postaje dostupno i kod nas. ASUS je prvi proizvođač laptopova koji je omogućio kupcima u Srbiji da kupuju njegove proizvode direktno kroz ASUS e-Shop“ – ovim rečima su čelnici ASUS-a najavili lansiranje e-Shopa u Srbiji.

„Moderan i lak za korišćenje, ASUS e-Shop omogućava potencijalnim kupcima da u samo nekoliko koraka odaberu i naruče željeni laptop, a možete ga koristiti već od danas, na ovoj adresi.

Korišćenjem ASUS e-Shopa kupci u Srbiji ostvaruju direktan kontakt sa proizvođačem, što donosi dodatnu sigurnost u pogledu porekla i kvaliteta uređaja. Svi modeli su pažljivo odabrani, a u ponudi će biti i ekskluzivnih modela koji se neće moći naći nigde drugde na našem tržištu.

 

 

 

Prve kupce u ASUS internet prodavnici čekaju produžena garancija i pokloni, a tu su i odlični popusti. „Prateći svetske trendove, a u želji da kupcima ASUS laptopova omogućimo najbolje korisničko iskustvo, odlučili smo da otvorimo ASUS e-Shop i na taj način podignemo kvalitet usluge u Srbiji na najviši mogući nivo“ – izjavio je Aleksandar Stojanović, direktor ASUS predstavništva za region Balkana.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu…