| Vesti | Hardver | ASUS najavljuje „Oceni svoj ASUS proizvod“ kampanju
Hardver ASUS

ASUS najavljuje „Oceni svoj ASUS proizvod“ kampanju

Kompanija ASUS, u saradnji sa kompanijom Gigatron d.o.o. iz Beograda, najavljuje promotivnu kampanju pod imenom „Oceni svoj ASUS proizvod“ i poziva korisnike najnovijih ASUS i ROG matičnih ploča iz Z490 serije, kao i drugih odabranih ASUS i ROG proizvoda, da napišu kratku recenziju o svom ASUS ili ROG proizvodu i tako steknu pravo da budu nagrađeni ROG torbicom.

ASUS ceni povratne informacije koje dobija od korisnika i koristi ih u cilju poboljšanja i unapređenja svojih proizvoda. Takođe se nadamo da će iskustva korisnika naših proizvoda pomoći i drugim korisnicima pri donošenju odluke o kupovini. Ovo su razlozi zbog kojih smo odlučili da pokrenemo „Oceni svoj ASUS proizvod“ kampanju u saradnji sa kompanijom Gigatron.

Promotivni period traje do 31. 8. 2020. godine, a u promociji mogu učestvovati svi državljani Republike Srbije koji su u navedenom periodu kupili ili će tek kupiti kvalifikovani ASUS ili ROG proizvod u Srbiji.

Kako bi učestvovao u ovoj promociji i stekao pravo na nagradu, korisnik treba da napiše kratku i originalnu recenziju svog novog ASUS ili ROG proizvoda, a to može učiniti na jedan od tri načina:

Serijski broj ASUS ili ROG proizvoda za koji korisnik objavljuje recenziju se može iskoristiti samo jednom tj. za jednu recenziju. Podržani proizvodi uključuju nove ASUS i ROG matične ploče iz Z490 serije, kao i brojne ASUS i ROG grafičke kartice, monitore, rutere i PC periferije. Nagrade su obezbeđene za prvih 100 korisnika koji napišu validnu recenziju, odnosno recenziju koja je u skladu sa Uslovima i odredbama ove promocije.

Svi detalji kampanje, uključujući propozicije i listu proizvoda koji učestvuju u kampanji, se mogu naći na „Oceni svoj ASUS proizvod“ mikrosajtu.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu…