| Vesti | Hardver | ASUS najavljuje H81-Gamer matičnu ploču
Hardver

ASUS najavljuje H81-Gamer matičnu ploču

ASUS H81-Gamer

ASUS je danas najavio H81-Gamer matičnu ploču, baziranu na Intel H81 čipsetu i ATX formatu. Ploča je spremna za najnovije Intel Core, Pentium i Celeron procesore četvrte generacije i opremljena je sa mnogim ekskluzivnim ASUS inovacijama namenjenim igračima.

H81-Gamer je opremljen sa Intel Gigabit Ethernet adapterom, SupremeFX tehnologijom za zvuk u igrama i Gamer’s Guardian komponentama za povećanu izdržljivost i pouzdanost, a tu je i ASUS AI Suite 3 softver.

Inženjeri kompanije ASUS su projektovali H81-Gamer ploču sa SupremeFX tehnologijom, tako da igračima pruža uživanje u skoro besprekornom zvuku i signal-šum (SNR) odnosom od 115dB. 

 

SupremeFX Audio je izolovan od elektromagnetnih smetnji EMI štitom, a „red-line shielding“ horizontalno odvaja audio komponente od ostatka matične ploče. Ova kombinacija efikasno eliminiše smetnje u analognom signalu i obezbeđuje kvalitetan zvuk. ELNA kondenzatori su korišćeni da bi se isporučio topliji, prirodan zvuk za bolji audio doživljaj.

 

ASUS H81-Gamer 2 T

 

SupremeFX ima ugrađeno pojačalo koje obezbeđuje snagu za direktno priključene high end slušalice sa impedansama do 300Ω.

Gamer’s Guardian komponente uključuju ugrađene automatske osigurače koji štite portove i memorijska ležišta od kratkog spoja i previsokog napona. Japanski 10K crni metalik kondenzatori visokog kvaliteta obezbeđuju veću temperaturnu izdržljivost i imaju produženi radni vek.

 

ASUS H81-Gamer 1 T

 

H81-Gamer je opremljen i sa ASUS DIGI+ VRM naponskom sekcijom koja povećava efikasnost i osigurava pouzdanost u radu.

 

ASUS H81-Gamer 3

 

AI Suite 3 je kontrolni panel koji omogućava da podesite gotovo svaki parametar rada matične ploče za najbolji balans između performansi, stabilnosti i efikasnosti Vašeg računara.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu