| Vesti | Hardver | ASUS najavio ROG Strix RTX 2080 Ti OC COD:BO4 Edition
Hardver

ASUS najavio ROG Strix RTX 2080 Ti OC COD:BO4 Edition

COD

ASUS Republic of Gamers je najavila ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Call of Duty : Black Ops 4 Edition grafičku kartu, koja je u okviru ograničene serije, a biće dostupna na odabranim teritorijama, i to u 500 primeraka. 

Dekorisana sa Call of Duty simbolima i bojama, ova grafička karta nudi brzine klokovanja do 1665 MHz, kako bi performanse bile što zadovoljavajuće.

ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Call of Duty : Black Ops 4 Edition hladi Turing uz 2.7-slot dizajn i znatno veći heatsink u odnosu na prošle karte.

IP5X-sertifikovani Axial-Tech ventilatori su tu ukoliko je potrebno aktivno hlađenje grafičke karte, dok masivni sklop peraja nudi potpuno pasivnu operaciju tokom lakog gejminga.

Dok su standardne clock brzine kod ROG Strix RTX 2080 Ti OC COD:BO4 Edition dovoljne da omoguće igriv frame rate na velikim rezolucijama, iz kompanije navode da će gejmeri moći da iskoriste maksimum iz Turing arhitekture.

U tim situacijama, u ponudi su Super Alloy choke-s, solidni polimerski kondenzatori, kao i 16-fazni VRM. Sve ROG Strix grafičke karte proizvode se pomoću Auto-Extreme tehnologije, automatizovanog proizvodnog procesa koji postavlja nove standarde u industriji omogućavajući da se svo lemljenje izvede u jednom koraku.

Ovo smanjuje termičko opterećenje komponenti i poboljšava pouzdanost proizvoda. ROG je takođe stupio u saradnju sa Activision-om kako bi se efekti iz igre Call of Duty: Black Ops 4 ispoljili putem Aura osvetljenja, uz već postojeću sinhronizaciju sa ostalim Aura Sync kompatibilnim uređajima.

 

COD 01

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi