| Vesti | Hardver | ASUS najavio Mini PC ProArt seriju
Hardver

ASUS najavio Mini PC ProArt seriju

ASUS

Iz kompanije ASUS nam uskoro stiže ASUS Mini PC ProArt PA90, nova serija kompaktnih računara koji pružaju snažne, brze i stabilne performanse dizajnerima i kreatorima sadržaja.

Sa 9-om generacijom Intel Core procesora, NVIDIA Quadro grafikom, do 64 GB brzom DDR4 memorijom, Thunderbolt 3 konekcijom i dizajnom sa trostrukim skladištenjem koji spaja SSD i HDD kapacitet za skladištenje, za Mini PC ProArt PA90 navode da pruža beskompromisne performanse tokom kreiranja nacrta za arhitekturu, inženjering ili proizvodnju uz moderan i kompaktan oblik koji se lako uklapa u svaki radni prostor.

Mini PC ProArt PA90 obezbeđuje što bržu obradu podataka za kreatore sadržaja koji vole da multitaskuju uz zahtevne aplikacije i rade na kompleksnim projektima, uz devetu generaciju Intel Core i9 i Core i7 procesora.

Mini PC ProArt PA90 takođe nudi NVIDIA Quadro grafiku, koja omogućava najbolje moguće vizuelne efekte i ubrzava radne procese tokom kreiranja sadržaja, poput obrade video materijala ili fotografija, kao i 3D fotorealističnog renderovanja.

NVIDIA Quadro grafika na Mini PC ProArt PA90 takođe poseduje ISV sertifikat koji obećava najbolje performanse, stabilnost i iskustvo u radu sa širokim spektrom aplikacija. Dizajneri koji redovno rade sa zahtevnim aplikacijama, video datotekama u visokoj rezoluciji, i 2D i 3D grafikom, zahtevaju hardver visokih performansi.

 

ASUS 01

 

Stoga, Mini PC ProArt PA90 poseduje podršku za Intel Optane tehnologiju, koja povećava performanse sistema bez žrtvovanja kapaciteta. Što se tiče povezivosti, Mini PC ProArt PA90 poseduje dva Thunderbolt 3 porta, koji pružaju brzine prenosa podataka do 40Gbps, a podržava i povezivanje više uređaja preko jednog porta, a mali i reverzibilni USB-C konektor olakšava povezivanje dokova, eksterne memorije i displeja.

Dizajn sa trostrukim skladištenjem podržava do dva 512 GB M.2 PCIe SSD-a i jedan 1TB 2,5-inčni HDD. Osim toga, tu je i podrška za do 64GB DDR4 2666MHz memorije. Mini PC ProArt PA90 je opremljen sa all-in-one CPU tečnim hladnjakom koji oslobađa pune performanse CPU-a, a istovremeno pruža tih i stabilan rad.

Tečni hladnjak takođe omogućava tiši radni prostor, koji radi na 32dB pri punom CPU opterećenju. Takođe je u igri i ventilacioni sistem koji će se postarati da performanse budu stabilne uz odgovarajuće temperature, kako će se gornja strana Mini PC ProArt PA90 otvoriti ukoliko temperatura CPU pređe 80 stepeni Celzijusa.

 

Izvor: ASUS

Komentarišite na forumu…