| Vesti | Hardver | ASRock ploče Serije 9 dobijaju pozitivne komentare
Hardver

ASRock ploče Serije 9 dobijaju pozitivne komentare

ASRock Intel Serija 9

Najnovije ASRock Intel Super Alloy matične ploče Serije 9 su se pojavile tek pre nekoliko dana i već su privukle mnoštvo pozitivnih komentara.

ASRock Super Alloy matične ploče Serije 9 su opremljene sa mnogobrojnim komponentama visokog kvaliteta koje obezbeđuju pouzdanost i stabilnost.

Tu su još neke jedinstvene osobine, kao što su Purity Sound 2 sa Nichicon Fine Gold Series audio kondenzatorima, ELNA audio kondenzatori na mainstream matičnim pločama, ASRock HDD Saver tehnologija, APP Shop i ASRock Cloud.

 

 

ASRock Intel Serija 9 1

 

ASRock je unapredio audio sekciju na svakoj matičnoj ploči Serije 9 što smatramo veoma dobrim potezom. Naspram prethodnog Purity Sound kodeka, Purity Sound 2 dolazi sa Nichicon Fine Gold Series audio kondenzatorima i koristi 7.1 CH HD sa Realtek ALC1150 audio kodekom, 115dB SNR DAC diferencijalni pojačivač, Direct Drive tehnologiju, EMI zaštitni poklopac, izolaciju od ostatka štampane ploče i DTS Connect. ASRock je uveren da će upotrebom Nichicon audio kondenzatora zadovoljiti i zahtevnije korisnike.

 

ASRock Intel Serija 9 2

 

Što se tiče mainstream i budžet rešenja, ASRock je primenio kvalitetne ELNA audio kondenzatore koji su do sada bili viđeni samo na high end matičnim pločama. U poređenju sa klasičnim kondenzatorima koji imaju strujne gubitke od 300uA, ELNA audio kondenzatori imaju veoma male gubitke od jedva 3uA, što znači da imaju veoma nizak nivo šuma. Uz ELNA audio kondenzatore svi mogu uživati u boljem audio doživljaju i mnogo čistijem zvuku.

 

ASRock Intel Serija 9 3

 

Naspram diskova za OS, mnogi diskovi za skladištenje su uglavnom u idle režimu i samo troše energiju. Na odabranim ASRock matičnim pločama Serije 9 možete naći poseban 4-pinski HDD naponski priključak. Ako hard disk povežete na ovaj HDD naponski priključak onda ga možete ugasiti radi povećane privatnosti i zaštite podataka, uštede energije ili jednostavno radi zaštite hard diska od potencijalnih kvarova i tako produžiti njegov radni vek.

 

ASRock Intel Serija 9 4

 

U pratnji hardverskih unapređenja, ASRock je predstavio APP Shop, potpuno novu platformu, koja Vam sa svega par klikova stavlja na raspolaganje najnoviji BIOS, potrebne programe, aplikacije i popularne video igre. Usput ćete biti u mogućnosti da pratite i najnovije vesti iz ASRock-a i da uvek imate ažuriranu matičnu ploču.

 

ASRock Intel Serija 9 5

 

Uz ASRock Cloud Vašem računaru možete pristupiti brzo i lako sa svog mobilnog uređaja. ASRock nudi jednogodišnju pretplatu na OrbWeb.ME Professional verziju za 49,99$ sa kojom ćete moći da delite svoje fotografije, video klipove i muziku sa bilo kim, bilo gde i u bilo koje vreme. Imate i opciju nadogradnje na Orbweb.ME Ultimate paket sa Remote Desktop funkcijom…


Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu