| Vesti | Hardver | ASRock najavio AMD B450 matične ploče
Hardver

ASRock najavio AMD B450 matične ploče

ASRock

Svoju liniju matičnih ploča ASRock je odlučio da obogati uz liniju za AMD-ov čipset B450.

Naime, ASRock-ove B450 matične ploče mogu da obezbede 4Kx2K (4096×2160) @ 60Hz video izlaz preko DisplayPort-a, a iz kompanije navode da podrška vrhunskog monitora nikada neće biti problem.

Ove ploče su pogodne za reprodukciju video zapisa visoke rezolucije, a uz 4K video zapis, dobija se više živopisnih detalja čak i na najvećim ekranima, a čelnici ASRock navode da vas ovo „stavlja pravo u akciju – gotovo je bolje nego da ste ispred bioskopskog platna“.

Nove B450 matične ploče takođe podržavaju AMD StoreMI tehnologiju, a u pitanju je optimizovano rešenje za skladištenje.

StoreMI za AMD vam omogućava da mešate bilo koji od dva medija za skladištenje podataka u jedan virtualni SSD sa nivoom performansi i nivoom kapaciteta.

 

ASRock 01 T ASRock 02 T

 

Bićete u prilici da kombinujete SSD sa tvrdim diskovima ili NVMe sa SSD-om. Tu je i opcionalni RAM Cache koji koristi 2GB vašeg DRAM sistema kao dodatni sloj za caching naspram StoreMI-a.

„ASRock-ova serija matičnih ploča visoke rezolucije X470 već se proslavila, a nema sumnje da ASRock nosi ovaj impuls napred kako bi predstavio najbolje matične ploče za AMD B450 čipset. Asortiman ASRock B450 uključuje nešto za svakoga, od serije Pro i Gaming do Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac, ASRock ima pravi proizvod koji odgovara vašim potrebama.“ – navodi se u saopštenju kompanije.

 

ASRock 03 T ASRock 04 T

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu…