| Vesti | Hardver | AMD najavio nove Ryzen i Radeon proizvode uoči 50 godina postojanja
Hardver AMD

AMD najavio nove Ryzen i Radeon proizvode uoči 50 godina postojanja

Uoči proslave pedesetogodišnjice postojanja, AMD je predstavio ‘Gold Edition’ verzije AMD Ryzen 7 2700X procesora i AMD Radeon VII grafičkih kartica.

U saopštenju javnosti, kako bi proslavili bogatu istoriju inovacija u igrama i računarstvo visokih performansi, AMD pruža korisnicima priliku da dobiju komemorativne verzije svojih gejming proizvoda, besplatne igre i druge jedinstvene predmete za uspomenu.

„Za pola veka, AMD je pomerio granice onoga što je moguće u računarstvu visokih performansi, da bi stvorio nova iskustva i mogućnosti za stotine miliona ljudi“, rekao je John Taylor, direktor marketinga kompanije AMD.

„Proslavljamo ovaj trenutak sa našim obožavateljima širom sveta koji nas inspirišu da idemo napred u tom duhu još pedeset godina, pa i dalje.“

Sa novim Gold Edition AMD Ryzen procesorom i AMD Radeon grafičkom karticom, AMD poziva fanove na proslavu 50-godišnjeg putovanja kompanije.

 

 

Optimizovan za igrače, kreatore i hardverske entuzijaste, AMD Ryzen 7 2700X procesor se proslavio prodajom putem etailera zahvaljujući entuzijastima širom sveta, navodi se između ostalog u saopštenju AMD.

Pored toga, AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition procesor sadrži potpis Dr. Su koji je otisnut na poklopcu procesora i zlatnu AMD50 ambalažu za godišnjicu kompanije. AMD Radeon VII Gold Edition grafička kartica nudi crveni shroud i upakovana je u zlatnu AMD50 ambalažu.

Prema rečima AMD-a, ova prva na svetu 7nm grafička kartica, Radeon VII donosi najbolje moguće performanse i iskustvo za, između ostalog, najnovije AAA, eSports i Virtual Reality (VR) naslove, kao i zahtevno 3D renderovanje i aplikacije za obradu video zapisa.

Oni koji kupe Gold Edition AMD Ryzen procesore i AMD Radeon grafičke kartice od 29. aprila do 8. juna 2019. takođe će primiti AMD50 Game Bundle.

 

 

Oni koji se odluče za Gold Edition proizvode, kao i druge kvalifikovane AMD Ryzen procesore, Radeon grafičke kartice, ili Ryzen i Radeon-powered računare će dobiti kupon kod za besplatnu PC verziju World War Z.

Takođe, u igri je i će kupon kod za besplatnu PC verziju Tom Clancy’s The Division 2 Gold Edition, koja uključuje Season Pass na godinu dana, koji pruža early access svim epizodama iz Year 1.

Pored toga, tu je AMD50 majicu i autografisani stiker sa potpisom CEO Dr. Lisa Su.

 

Izvor: AMD