| Vesti | Hardver | Alienware TactX tastatura i miš za igrače
Hardver

Alienware TactX tastatura i miš za igrače

alienware

 

Alienware je najavio danas da će se približiti igračima sa svojom novom linijom proizvoda, uključujući i prve a to su miš i tastatura.

Za sve one koje zanima više detalja o tome sta pružaju ove „stvarčice“ i  njihove karakteristike možete preći odma dole i pročitati zvanične karakteristike. Igrači koji bi da naruče robu odma mogu otići na oficijalnu Alienware stranicu i pratiti dalja uputstva kako da dobiju tastturu, miš ili slušalice.

 

Alienware TactX osnovni podaci :

 

– Alienware Tact miš, košta 99$, donosi savršenu preciznost i reakcije u igricama u deliću sekunde sa svojim ultra brzim 5000 DPI podesivim laserom. Opremljen je sa 8 prilagodljivih dugmića i 5 različitih profila, tako da će igrači moći da komanduju i osvajaju svoje protivnike bez potreba za pauziranjem ili oklevanjem.

– Ostale ključne karakteristike ovog miša su : Alienware eksluzivni AlienFX® sa kojim možete menjati do 20 različitih svetlosnih boja , kao i vertikalno i horizontalno skrolovanje sa dual-vertical skrol opcijom.

 

5_Alienware_mis

 

– Alienware TactX tastatura, košta 99$, ima 6 programabilnih makro tastera i neograničen broj podesivih korisničkih profila koje igrači mogu da povežu sa svojim omiljenim igricama tako da su uvek spremni za borbu. WASD deo tastature je ojačan sa „anti-ghosting“ (brži odziv) tehnologijom dok tastatura dok ste u modu za igranje „gasi“ windows taster tako da ga ne možete slučajno pritisnuti dok ste u borbi.

– Dodatne funkcije koje TactX tastatura nudi su : Tastatura u punoj veličini sa jednostavnim pristupom multimedijalnih kontrola i ima odvojivi deo naslona za dlanove, takodje ima Alienware eksluzivni AlienFX® koji omogućava menjanje do 20 različitih boja u 2 različite zone – omogućavajući ovim čak do 400 jedinstvenih kolor kombinacija.

 

5_Alienware_tastatura

 

I da, to je 99$ za svaki proizvod.

 

Izvor : http://www.guru3d.com

Komentarišite na forumu

 

Tagovi