| Vesti | Hardver | Aerocool predstavlja Xpredator Cube kućište
Hardver

Aerocool predstavlja Xpredator Cube kućište

Xpredator Cube

Aerocool je predstavio nove Cube SFF modele kućišta i tako dopunio već postojeću Xpredator seriju full tower kućišta. Ova serija je širom sveta bila veoma popularna, zahvaljujući futurističkom dizajnu i raznim mogućnostima koje nude ova kućišta.

Novi Xpredator Cube modeli su nasledili estetiku od svojih većih predaka, a dostupni su u crvenoj, crnoj, narandžastoj i beloj varijanti.

Aerocool Xpredator Cube kućište je manjih dimenzija (280 x 418 x 412mm), poseduje prozor na stranici, a izrađen je od čvrstog čelika debljine 0,7mm.

Podržava matične ploče Mini-ITX i Micro-ATX formata, sisteme za vodena hlađenja sa duplim radijatorom, vazdušne hladnjake do 187mm visine, kao i grafičke karte dužine do 320mm (odnosno 345mm ukoliko izvadite prednji ventilator). 

 

HDD i ODD kavezi po potrebi mogu da se uklone. HDD fioke imaju tool-less dizajn, a podržavaju hard diskove od 3 x 3,5 ili 3 x 2,5 inča. Dodatna dva 2,5-inčna hard diska mogu da se smeste u ODD kavez, ispod mesta za 5,25″ uređaj.

 

Xpredator Cube 1 T Xpredator Cube 5 T

 

Mesto za napajanje je promenjeno, kako ne bi bilo ograničenja za dužinu, tako da je sada ventilator od napajanja okrenut prema stranici. U kućište staje maksimalno šest ventilatora, a fabrički dolazi sa dva: jedan od 200mm, koji je smešten sa prednje strane, i jedan 140mm ventilator, koji se nalazi sa zadnje strane.

 

Xpredator Cube 2 T Xpredator Cube 3 T

 

Xpredator Cube kućište dolazi sa unapred izbušenim rupama za kabliranje i provlačenje cevi od vodenog hlađenja, a tu je i magnetni filter za prašinu koji se lako skida. I/O panel se nalazi na gornjoj stranici kućišta, a ima dva USB 3.0 priključka, po jedan priključak za slušalice i mikrofon, kao i integrisani kontroler za ventilatore ukupne snage do 15W.

 

Xpredator Cube 4 T Xpredator Cube 6 T

 

Sva četiri Aerocool XPredator Cube modela su od ove nedelje dostupna na američkom tržištu, po preporučenoj ceni od 126$.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu