| Vesti | Hardver | ADATA predstavila HD830 eksterni HDD
Hardver

ADATA predstavila HD830 eksterni HDD

ADATA

ADATA je najavila lansiranje HD830 HDD-a koji poseduje tvrdu aluminijumsku konstrukciju sa tri sloja, kao i IP68 rejting za kompletnu zaštitu podataka.

Takođe, HD830 je u stanju da izdrži do 3000kg pritiska. HDD je takođe opremljen sa šok senzorima koji sprečavaju greške i bad sector-e usled slučajnog pada i potresa.

HD830-ov težak aluminijumski eksterijer, osim što je dizajniran tako da preživi kapljice tečnosti kao i udarce, takođe može da se nosi sa 3000 kg pritiska.

HD830 takođe zadovoljava američke vojne MIL-STD-810G 516.6 standarde i može preživeti pad od 1,22 metra.

Troslojna konstrukcija pruža potpunu zaštitu unutar i spolja, uključujući i čvrst spoljašnji silikonski omotač koji dolazi u crvenoj ili plavoj boji, bufferima koji apsorbuju udarce i mounting-u koji drži drajv na mestu.

ADATA je odlučila da se postara za bezbednost vaših podataka, stoga HD830 poseduje šok senzore koji zaustavljaju aktivnost diska kada se otkrije udarac, poput slučajnog padanja.

Korisnici će znati da su senzori aktivirani kada LED indikator zatreperi crveno. Kada pređe bilo kakva opasnost, LED indikator će zasvetliti plavo i nastaviti sa normalnim radom.

Kako biste smestili što više podataka, ADATA HD830 HDD nudi 2TB, 4TB i 5TB kapaciteta za skladištenje, a tu je i trogodišnja garancija.

 

ADATA 01

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…