| Vesti | AXE | Zlatni AMD TWKR u rukama PCAXE-a
AXE

Zlatni AMD TWKR u rukama PCAXE-a


Svetski rekord!

 

Sa našim primerakom AMD TWKR procesora smo uspeli da ostvarimo fantastičnih 6727,9 MHz kada je maksimalni overklok u pitanju, a to je trenutno najbolji rezultat svih vremena za frekvenciju AMD-a kada je HWBOT rangiranje u pitanju, evo LINK-a ka rezultatu. Ruski overkloker DeDaL je trenutno najbliži i verujemo u ovom trenutku jedini u mogućnosti da „napadne“ naš rekord, s obzirom da niko u regionu nije ni blizu fantastičnih 6,7 GHz. U popularnom Super Pi benchmark programu, u kome do izražaja dolaze softverski tweak-ovi smo uspeli da ostvarimo najbolji rezultat na HWBOT sajtu i okitimo se još jednim zlatom.  Svestki rekord, najbolji na svetu, jednistveni, divan osećaj! No, treba napomenuti da na www.ripping.org sajtu postoje i bolji rezultati ali su pretežno ostvareni sa tečnim helijumom, odnosno tom vrstom hlađenja, a Finski tim je uspeo da ostvari i čitavih 7 GHz!

 

cpu-z_twkr_wr_T

Validacioni ekran za maksimalni klok

 

spi1m_twkr_wr_T

SuperPi 1M vreme

 

Što se tiče samog AMD TWKR procesora najlakše ga je opisati kao veoma dobru startnu poziciju u slučaju da želite da napadnete neki svetski rekord u CrossFire režimu rada ili pak single GPU režimu rada. AMD je ovim potezom podigao dosta buke, a na neki način se zahvalio svim entuzijastima širom sveta koji su do ovog momenta bili neshvaćeni. Najbolji su ovog puta doživeli satisfakciju direktno od proizvođača procesora, a ovaj potez AMD-a možemo samo da pozdravimo, i označimo ga kao novo poglavlje ekstremnog overkloka!

 

Više slika i informacija o sesiji možete naći OVDE na PCAXE forumu, a očekujte uskoro i jedan zanimljiv video materijal.

 

 

Zahvaljujemo se:

AMD kancelariji za fenomenalni TWKR,

ASUS kancelariji za odličnu M4A79T Deluxe matičnu ploču,

Cooler Master kancelariji za napajanje Real Power Pro 1250W,

Firmi Gigatron za OCZ Blade PC3-16000 ram memoriju,

Firmi METALING PLUS Ltd. za izolaciju (Armaflex).

 

Tagovi
Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar