| Vesti | AXE | Šta je to laptopovanje?
AXE

Šta je to laptopovanje?

uvodna

Mobilni magazin u saradnji sa kompanijom Intel organizuje veliki novembarski fotokonkurs po nazivom Laptopovanje. Učesnici treba da pošalju jednu svoju fotografiju kao odgovor na pitanje „Šta je to Laptopovanje?“ Glavna nagrada je Intel-powered Acer Aspire One D255 prenosni računar.

Fotografije se mogu slati do 15. u mesecu i biće objavljene na stranici http://laptopovanje.mobilnimagazin.com. Od 15. – 30. traje glasanje za najlepšu fotografiju. Fotografija sa najviše glasova će dobiti glavnu nagradu Intel-powered Acer Aspire One D255 prenosni računar.

Dodatne informacije o propozicijama i pravilima učestvovanja u fotokonkursu Laptopovanje možete pročitati na http://laptopovanje.mobilnimagazin.com.

 

1_T2_T

Glavna nagrada – Acer Aspire One D255 je prenosni računar baziran na Intelovom Atom procesoru. Odlikuje se odličnom izradom, ekranom dijagonale 10,1 inča, kvalitetnom tastaturom i masom od samo 1 KG. Računar poseduje i Wi-Fi i Bluetooth module, kao i čitač memorijskih kartica i web kameru rezolucije 1,3 megapiksela. Zanimljivo je da Acer Aspire One D255 poseduje dva operativna sistema – glavni Microsoft Windows 7 Starter i pomoćni Android operativni sistem.

 

Komentarišite na forumu

 

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar