| Vesti | AXE | Šta je ECD.rs?
AXE

Šta je ECD.rs?

Uvek imaj plan B!

ECD je najveći regionalni servis za prodaju i kupovinu kriptovaluta koji možete pronaći na adresi: www.ecd.rs. Recimo, ECD vas nagrađuje pri svakoj transakciji koju naprave vaši prijatelji kojima ste preporučili ovaj servis. Naime, kada podelite vaš jedinstveni referal link sa prijateljima i oni putem tog linka izvrše registraciju na našem sajtu, vi dobijate procenat svake njihove transakcije, time što se ECD odriče dela provizije u vašu korist.

Kompanija ECD.rs je na tržištu još od 2012. godine i pruža usluge sigurne i pouzdane kupovine i prodaje kriptovaluta, kako kroz svoj sajt tako i kroz mrežu kripto automata širom Srbije (poput Idea London, SC Stadion, Idea Liman Novi Sad itd.). Kada posetite njihov sajt, u nekoliko potpuno jednostavnih i jasnih koraka, možete postati ponosni vlasnik svoje prve kriptovalute.

Pored ovoga, kao jedan od najstarijih igrača u ovoj oblasti i globalno, kompanija se profilisala i kao odličan partner i za edukaciju iz oblasti blokčein tehnologije i kriptovaluta, pa tako organizuju treninge i obuke u firmama, kao i predavanja i kurseve na fakultetima. Kako je misija kompanije da promoviše naprednu blokčein tehnologiju i važnost upotrebe kriptovaluta, kao i da pomogne u jednostavnom i sigurnom korišćenju istih, posetite njihov sajt jer ste našli pravog partnera za ulazak u kripto svet.

Obratite pažnju i na oznake “Hash&GO/ Bitcoin accepted here” u vašim omiljenim kafićima, restoranima pa čak i teretanama, jer je ECD.rs razvio i aplikaciju za plaćanje bitkoinom. Spisak objekata možete naći na ecd.rs sajtu. ECD je takođe u saradnji sa AXE-om odlučio da vas nagradi, a o čemu se tačno radi, pogledajte detaljni video.

 

Izvor: ECD.rs

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar