| Vesti | AXE | Project AXE-R – Epizoda 8: „Konačno hardver!“
AXE

Project AXE-R – Epizoda 8: „Konačno hardver!“

AXE R

Kako sam naziv ove epizode AXE-R navodi, moćni hardver koji će biti zastupljen unutar kućišta je konačno stigao.

Ovoga puta, NeSSa će vas sprovesti kroz ono što pokreće AXE-R mašinu, i proverićemo koje komponente igraju ključne uloge.

„Projekat AXE-R napreduje punom parom, „metalnom“ delu projekta je došao kraj, međutim, sada je vreme da ovaj lep hardver ubacimo u AXE-R kućište.“ – navodi NeSSa.

Na recenzijskom stolu su se našli gejming matična ploča Gigabyte AORUS X399 Gaming 7, EK-FB GA X399 GAMING RGB Monoblok, ADATA XPG SX8000 SSD, kao i Ryzen Threadripper.

Gejmerska matična ploča nudi RGB Fusion, digitalni LED strip podršku, trostruki M.2 sa Thermal Guard-om, 120dB SNR ALC1220, Killer E2500 Gaming Network, prednji i zadnji USB 3.1 Gen 2 Type-C ulaz, kao i Intel Dual Band 802.11ac WiFi+BT4.2, dok je za obradu podataka zadužen XPG SX8000 SSD, uz brzine čitanja/pisanja do 2500/1100 MB u sekundi, kako je ovaj SSD namenjen za gejming, overkloking, kao i intenzivno grafičko renderovanje.

Ryzen Threadripper je kao i uvek zadužen da celokupni procesi teku glatko uz brojna jezgra, thread-ove, kao i Boost Clock-ove, dok će EKWB EK-FB GA X399 GAMING RGB monoblok biti zadužen da adekvatno reguliše rad GIGABYTE X399 matične ploče.

Uglavnom, NeSSa je uradio detaljnu video recenziju, stoga vas pozivamo da uživate u novoj epizodi AXE-R.

 

AXE R 01

 

 

Komentarišite na forumu