| Vesti | AXE | Dobitnici Blueberry giveaway-a!
AXE

Dobitnici Blueberry giveaway-a!

Blueberry giveaway pobednici

Borovnica je COOL!

Tačno u ponoć (16-17 oktobar.) je završen Blueberry giveaway  i došao je trenutak koji svi učesnici željno iščekuju, a to je izvlačenje dobitnika.

Izvlačenje dobitnika se vršilo preko sajta random.org, na koji su stavljani učesnici koji su do ponoći uradili, like PCAXE FB stranice, share posta sa natpisom „Borovnica je COOL!“.

Posle izvlačenja sa liste dobitnika (prvi i poslednji dobijaju) proveravano je da li su izvučeni korisnici odradili ostatak tj. like posta i PCAXE FB stranice, te ako jesu proglašavaju se pobednicima. Naravno ako izvučeni sa liste nisu uradili sve neophodno, sledeći na listi koji su uradili sve postaju automatski dobitnici.

 

 

Svi koji su lajkovali FB post su bili u igri – 432 osobe, odnosno FB naloga, a pobedili su sledeći PCAXE FB fanovi:

 

Prvi na listi je bio  Danilo Codovac:

 

Blueberry giveaway Danilo Codovac

 

Poslednji na listi, aka lucky loser, je bio Dejan Radovanović:

 

Blueberry giveaway Dejan Radovanovic

 

Oba učesnika su imali 100% ispravne prijave. Čestitamo!

Takođe molimo pobednike da se jave u inbox na PCAXE Facebook stranici, da bi se dogovorili oko slanja ili preuzimanja nagrada. Ostalim učesnicima PCAXE redakcija želi više sreće sledeći put! Ne očajavajte, uskoro ide još jedan giveaway.

Napomena: Ukoliko se dobitnici ne odazovu u narednih 20 dana, PCAXE tim zadržava pravo da nagrade prosledi nekom drugom.

 

Komentarišite na forumu…

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar