| Vesti | AXE | Choiix nagradna igra
AXE

Choiix nagradna igra

 

Kompanija Choiix organizuje u periodu od 1.10 do 31.10. nagradnu igru koja će biti ispraćena veoma lepim nagradama svaka nedelje. Neke od nagrada su miševi za računare, razni rashladni elementi za notebook-ove, podloge za miševe, pa sve do SSD hard diskova i univerzalnih strujnih adaptera za skoro sve vrste notebook računara.

 

chiox

Grooving Together – Osvoji nagrade svake nedelje!
od 1.10. – 30.10.2009.godine

 

U daljem tekstu možete pogledati koji su uslovi za učestvovanje u ovoj nagradnoj igri i šta je to potrebno da bi došli do neke od ovih vrednih nagrada.

 

event1

Ispuni upitnik kako bi učestvovao u nagradnom izvlačenju za Choiix Air Through Stash. Dobitnici će biti izvučeni svake nedelje. Sve što treba da uradite je da popunite upitnik jednom kako bi učestvovali u SVAKOM nedeljnom izvlačenju.

event2

 

 

event3

Prva faza:

Kupi jedan od sledećih proizvoda: Air Through, Mini Air Through, ili Air Through Stash. Pošalji svoju fotografiju zajedno sa proizvodom kojeg koristite i skeniranu kopiju fiskalnog računa. Na taj način postajete potencijalni dobitnik A-DATA XPG Solid State diska od 32 GB! Svake nedelje biće izvučen po jedan srećni dobitnik.

Druga faza:

Osam učesnika koji dobiju najpopularnije komentare na postove u vezi korišćenja Choiix proizvoda na Choiix blogu/forumu, dobiće A-DATA Solid State disk kapaciteta 64 GB i Choiix Chair postolje za notebook.

 

 

Registrujte se na našoj Choiix Facebook stranici i pošaljite vaše fotografije sa Choiix proizvodima. Najpopularnije fotografije biže nagrađene sa Cooler Master SNA95, Choiix accumouse mišem i Choiix travelpad podlogom za miša. Svake nedelje ćemo izabrati po jednog dobitnika.

 

nagrade

 

Izvor: CHOIIX

Komentarišite na forumu