| Vesti | AXE | ASRock Z97 Extreme4 Giveaway!
AXE

ASRock Z97 Extreme4 Giveaway!

ASRock Z97 Extreme4 Giveaway

U skladu sa prazničnom atmosferom, ASRock je odlučio da podeli jedan ali vredan Novogodišnji paketić i mi ćemo da im pomognemo u tome. Predmet darovanja je, ni manje ni više, nego ASRock Z97 Extreme4 matiča ploča koju smo letos imali na PCAXE testu, što možete pogledati na ovom linku. 

Na nesreću nekih forumaša, ovaj giveaway je orijentisan ka fejsbuku, ali na sreću potencijalnih učesnika, pravila su veoma jednostavna. 

Dva lajka i jedno šerovanje i već ste u igri za osvajanje ove lepotice. Pošto je darovanje pod pokroviteljstvom ASRockBalkan fejsbuk stranice, pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Giveaway kreće odmah, a ime srećnog dobitnika će biti objavljeno 17. januara na ASRockBalkan fejsbuk stranici. 

 

„Pa da ne tupimo mnogo“, pogledajte prateći video materijal. 😉

 

 

Ponovićemo da treba da obratite pažnju na to da Vam “privacy” na profilu ili na post-u sa video klipom bude podešen na “public” za vreme izvlačenja. Samo na taj način smo u mogućnosti da proverimo da li ste stvarno odradili svih pet koraka i onda Vas možemo uvrstiti u izvlačenje.

Dakle, pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije (troškove slanja snosi primalac). Što se tiče Hrvatske i BiH, obećavamo da će PCAXE učiniti sve što je u našim moćima da osvojene nagrade dođu do svojih vlasnika što brže i bezbolnije! U svim prethodnim darovanjima smo se postarali da svi dobitnici dobiju svoje nagrade bez ikakvih troškova, pa ne vidimo zašto to ponovo ne bi bio slučaj. Srećno!

 

Komentarišite na forumu…

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar