| Rubrike | VLOG | Vlog – ESL Finale – PlayIT Sajam – Budimpešta
VLOG

Vlog – ESL Finale – PlayIT Sajam – Budimpešta

Vlog ESL Finale PlayIT Sajam Budimpesta

Vlog, iliti pokušaj Vloga, snimio je Atila u Budimpešti, u halama HungExpo sajma, gde je održano ESL finale za jugoistočnu Evropu i PlayIT sajam. Manifestacija je trajala dva dana, od 28. do 29. novembra, gde je za prvi dan ESL bina bila rezervisana za CS:GO, a drugi dan se igrao LOL. Atila je stigao na drugi dan, svega par sati pre zatvaranja sajma, ali ipak je uspeo da odgleda finale u LOL-u. PlayIT je zapravo veliki regionalni gejmerski sajam, veoma sličan onome što smo imali prilike da vidimo i u Zagrebu na Reboot Inforgameru.

PlayIT sajam je ove godine ponudio 157 štandova, 270 predavanja, 820 punktova za igranje, E-sport, CosPlay, modove, jutjubere i još mnogo toga… Pored Benq-a, koji je bio jedan od generalnih sponzora ESL sajma, pojavili su se i drugi velikani poput ASUS-a, Cooler Mastera, Huaweia, Della itd. 

Atila je bio u mogućnosti i da uživo vidi neke od svetski poznatih modova, i iskreno se nadamo da ćemo naučiti ponešto od naših komšija i da ćemo i mi na sledećem velikom IT hepeningu imati izložene domaće modovane računare.

 

 

Ovo baš i nije bio najbolji primer vloga, sa 20 sekundi pričanja i 8 minuta video kolaža i upravo je zbog toga Dule osmislio novu kategoriju, a to je Vlogaž, što bi bilo ukrštanje reči „vlog“ i „kolaž“. Ako ništa drugo, nadamo se da ste uživali u kratkom video prilogu i da ste dobili neku predstavu o tome kako je izgledao susedni PlayIT sajam.

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar