| Rubrike | VLOG | Ryzen 9 3950X PC build
VLOG AMD

Ryzen 9 3950X PC build

Ovaj PC je obesmislio AXE-R!

Pre samo dve godine AMD je predstavio Ryzen procesore tj Zen arhitekturu. Nakon toga na red je došla Zen+ arhitektura i druga generacija Ryzen procesora. Tektonski potres u svetu desktop procesora se desio predstavljanjem treće generacije AMD Ryzen procesora, odnosno Zen2 arhitekture.

AMD je u desktop svet uneo high-end desktop performanse i zasenio Intel. Međutim, ispostavilo se da su zasenili i svoje Threadripper procesore prve i druge generacije. U videu možete pogledati kako je računar zasnovan na Ryzen 9 3950X procesoru i Radeon VII grafičkoj karti (16GB VRAM), na neki način obesmislio AXE-R računar (TR 1950X i 2xVEGA64).

Radeon VII grafička karta je po performansama slična NV GTX1080Ti modelu, ali iako je AMD „zakasnio“, ne treba zaboraviti da se grafička karta ne koristi samo za gejming. Ovaj video može biti od velike koristi svima koji računar koriste za rendering u softveru koji se oslanja na OpenCL biblioteke – Blender, Premiere Pro, Autodesk Maya, Houdini, Vegas Pro, Final Cut Pro X, DaVinci Resolve, PhotoShop, HandBrake, GIMP…

 

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar