| Rubrike | VLOG | Gamescon 2018 Vlog
VLOG

Gamescon 2018 Vlog

Gamescon 20118

Levelovali smo se!

AXE ekipa je i ove godine bila deo Gamescona, i festival je kao i do sada obilovao raznim zabavnim sadržajima, bilo da vas zanima gejming, ili bilo šta drugo vezano za pop kulturu.

Naravno, osim uobičajenog dobrog provoda koji je zagarantovan na Beogradskom sajmu, imali smo prilike i da vidimo AXE ekipu iza verovatno najpoznatijeg kompjutera na svetu, koji je zavredneo brojne simpatije i pohvale, AXE-R-a.

Mogli ste da se sretnete oči u oči sa pobedničkom mašinom, raspitate se za koji savet od SS Mods-a, i proverite dodatne aktivacije koje je obezbedio Cooler Master.

Ukoliko ste se osetili da ste tada bili srećnih ruku, mogli ste da učestvujete u brojnim giveaway-jima koji su organizovali brojni izlagači u salama, te su neki bili u prilici da osvoje najnovije igre, konzole, periferije, i još mnogo drugih stvari.

Na Gamesconu su takođe bili instalirani i brojni VR štandovi, tako da ste mogli da se oprobate u partijama brojnih igara na platformi, učestvujete u turnirima u naslovima poput Overwatch-a, i jednostavno isprobate brojne dodatne aktivacije unutar Sajma.

Uglavnom, kako smo se proveli na Gamescon-u, proverite u vlogu koji je Dule pripremio.

Tagovi