| Rubrike | VLOG | ASUS RT-AX55 akcija
VLOG

ASUS RT-AX55 akcija

Bio je Best Buy, sada je apsolutni Best Buy

Prethodnih meseci su nam na test sto „dolazili“ AX ruteri i mesh rešenja koja su bila namenjena ili gejmerima ili entuzijastima i cija je cena bila adekvatna njihovoj nameni. Korisnici koji bi želeli da iskoriste prednosti AX standarda kao što je brži prenos podataka preko WiFi konekcije, WPA3 standard isl a nisu entuzijasti nisu imali izbora nego da čekaju neko pristupačnije rešenje. Ali čekanju je došao kraj, kada je na naše tržište došao ASUS RT-AX55 model.

Sa cenom tek nešto malo većom od 110 evra, smatramo da će biti zanimljiv mnogima koji su želeli da formiraju kućnu mrežu sa 802.11ax standardom. Kao takav nema kombinovane brzine kao što su imala skuplja „braća“, niti ima USB port za storage, i sve je to uticalo da se cena smanji na nivo kvalitetnijih AC rutera sličnih brzinskih specifikacija.

Za razliku od RT-AX82U i RT-AX86U, RT-AX55 je namenjen onim manje zahtevnijim korisnicima kojima će biti dovoljna kombinovana brzina od 1800Mb/s, ali zadržavajući sve one prednosti 802.11ax standarda o kojima smo ranije pričali.

 

Zbog svojih performansi, ovaj ruter je zavredneo Absolute Best Buy priznanje.

 

 

 

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar