| Rubrike | Reportaže | TANDBERG – Beograd 10. mart 2010.
Reportaže

TANDBERG – Beograd 10. mart 2010.

uvodna

Kako racionalno iskoristiti vreme!

 

TANDBERG je svetski lider u industriji video-komunikacije, koji po prvi put u Srbiji predstavlja najnovije terminale i infrastrukturne proizvode posebno namenjene za poslovno okruženje. Od naprednih web kamera, HD rezolucije, do pravih video-konferencijskih studija, TANDBERG proizvodi su optimizovani da rade efikasno i pruže novi način poslovanja, bez obzira na veličinu firme koja se odlučila za njih. Da li se neko od vas seća legendarnde komedije Airplane II i komične scene „video poziva“ J? Bilo da je odgovor potvrdan ili negativan, bacite pogled na sledeći video materijal koji je pripremila PCAXE redakcija.

 

 

 

Ima li pilota u avionu? Kako se na ovim podnebljima zvala komedija „Airplane“, je bila jedna svojevrsna parodija na mnoge futurističke filmove tog vremena. Ipak, možemo da se kladimo da autori ovog sad već kultnog filma nisu mogli ni da zamisle da će neke stvari pod tadašnjom parodijom biti itekako moguće u budućnosti!

 

 

 

Kada pričamo o budućnosti to može izgleda ovako i verovatno hoće:

 

 

*Predefinisano je gledanje u HD formatu, u slučaju da imate slabiju konektciju isključite HD kako bi vam se video brže učitao.

 

Sadašnjost? Koji su limiti današnjice i šta nas deli od potencijalne budućnosti iz video materijala iznad? Mnogo toga… Ipak, sa današnjom tehnologijom možemo sebi priuštiti enormnu uštedu resursa po pitanju mnogih stvari, ali ponajviše uštedu vremena! Evo kako izgleda sadašnjost:

 

 

 

Naravno, kompanija TANDBERG može da vam ponudi gotovo rešenje sa kojim bi ste bili u mogućnosti da budete operatvni na nivou koji je priložen na video materijalu iznad.