| Rubrike | Reportaže | KAKO JE SONOS POČEO? – Dokumentarni Film
Reportaže

KAKO JE SONOS POČEO? – Dokumentarni Film

Kako je počelo?

Obožavatelji priča o uspešnim biznisima znaju kako one obično počinju…Naš heroj, preduzetnik mašta o odličnoj ideji, pronađe jednog ili više saradnika koji će mu pomoći da ona oživi, sukobljava se i pobeđuje čvrste zvaničnike, i plovi ka uspehu dok kreće odjavna špica. Priča o Sonosu se takvom čini, bar iz daljine. Četiri osnivača John MacFarlane, Tom Cullen, Trung Mai i Craig Shelburne – su imali uzbudljivu zamisao baziranu na tehnologiji koja u to vreme nije postojala.

Podstaknuti znanjem stečenim iz uspešne prve faze građenja biznisa na Internetu, izabrali su kao svoju sledeću misiju novi način da unesu muziku u svaki dom – bežično, u više prostorija, sa računara putem interneta, uz fantastičan zvuk. Angažovali su neverovatan tim koji je napravio neverovatne proizvode od nule, a poklonici muzike širom sveta pronašli su novi brend u koji će se zaljubiti. Ali šta ako zavirimo izbliza?

Koje su frustracije i neuspesi koje su doživeli na tom putovanju? Postoje li veće lekcije koje treba naučiti? Priča o tome šta je Sonos radio i radi možda je poznata mnogima. Sa prvim detaljima, ono što sledi je priča o tome kako su uopšte počeli.

 

Komentarišite na forumu…