| Rubrike | Reportaže | JobFair 2009 – Kreiraj svoju Budućnost
Reportaže

JobFair 2009 – Kreiraj svoju Budućnost

job_fair_09_logo

„JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!“ je najveći projekat koji po peti put zaredom organizuju studentska udruženja Best Beograd (BEST – Board of European Students of Technology) i Istek Beograd (EESTEC – Electrical Engineering STudents’ European assoCiation). Mnoge uspešne domaće i strane kompanije i studenti tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da pronadju posao ili da unaprede karijeru okupiće se  2. i 3. novembra 2009. godine u Zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73.

Cilj projekta je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da se  informišu, edukuju i dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke. „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!“ na najbolji način motiviše naše mlade akademce da ostanu u svojoj zemlji, pružajući im šansu da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje imaju uspešno i zapaženo poslovanje na tržistu u Srbiji.

 

Studentima će biti omogućeno da za vreme, pre i posle Sajma na jednostavan način ostave svoju biografiju u elektronskoj bazi, koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma.

Sajam se od svog postanka uspesno razvija prateci savremena dešavanja, tako da  će ovoga puta biti orijentisan ka aktuelnim pitanjima održivog razvoja i zaštite životne sredine. Organizovanjem tribine iz oblasti ekologije, „JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!” se direktno pridružuje inicijativi za podizanje ekološke svesti u Srbiji.

Pored primarnih ciljeva, „JobFair“ ove godine ima dodatni zadatak, da u vremenu ekonomske krize i finansijske slabosti, ponudom zaposlenja, vrati optimizam i zelju za napredovanjem mladim ljudima.

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerzitet u Beogradu, kao i svih deset tehničko-tehnoloških fakulteta Beogradskog univerziteta, sto je jos jedan bitan pokazatelj sveopste vaznosti jednog ovako velikog projkta kao sto je sajam „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!”.

 

Za više informacija posetite sajt JobFair-a…

Tagovi

Sibin Grašić

DevOps inženjer danju - WordPress Bog noću. Kad ne kuca po tastaturi, bakće se egzotičnim hardverom.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar