| Rubrike | Reportaže | 25 godina kompanije ASBIS u Srbiji
Reportaže

25 godina kompanije ASBIS u Srbiji

ASBIS Srbija, renomirana kompanija koja se ističe u oblasti distribucije raznolikog asortimana IT proizvoda, rešenja i usluga, nedavno je proslavila značajan jubilej – četvrt veka poslovanja na tržištu Republike Srbije. Ova svečanost izuzetnog značaja održana je tokom dva dana, 26. i 27. septembra 2023. godine, u predivnom okruženju koje pruža Movenpick Resort and SPA Fruške Terme.

ASBIS Srbija, osnovan 1998. godine, svojom dugogodišnjom prisutnošću na tržištu postao je neizostavan partner na putu inovacija i rasta za brojne kompanije u Srbiji. Opremljeni impresivnim portfoliom sa preko 70 renomiranih brendova i više od hiljadu aktivnih klijenata iz različitih sektora poslovanja, ASBIS Srbija ističe se po svom neupitnom angažmanu, čvrstim poslovnim vezama sa klijentima, te preciznim i pravovremenim isporukama.

ASBIS Srbija je članica ASBIS grupe, međunarodnog lidera u oblasti distribucije IT proizvoda sa lokalnim operacijama u centralnoj i istočnoj Evropi, baltičkim zemljama, zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, Bliskom istoku i severnoj Africi. ASBIS grupa je osnovana 1990. godine, a od 1995. godine posluje sa Kipra.

Sa svojom mrežom kancelarija u 30 zemalja, predstavnicima u 48 zemalja, preko 2.600 zaposlenih i više od 20.000 aktivnih kupaca u 56 zemalja, ASBIS grupa neprikosnoveno dominira u industriji. Proslavu su podržali renomirani sponzori, uključujući Dell Technologies, AMD, Logitech, Motorola, NVIDIA, Intel, Supermicro, Legrand, Prestigio Solutions, Bang & Olufsen, Canyon, Synology, AOC, Seagate.

Svaki od ovih sponzora je dao dragoceni doprinos događaju, pružajući učesnicima uvid u najnovije tehnološke inovacije i rešenja. Na programu su bile razne prezentacije, uključujući one od gore-pomenutih brendova, koje su istakle najnovije IT proizvode iz njihove ponude i aktuelne tehnološke trendove.

Drugi deo prvog dana uključivao je pansionski ručak, nakon čega su gosti imali priliku da se opuste u wellness-u, SPA tretmanima i drugim zabavnim aktivnostima u Hotelu Fruške Terme. Veče je bilo rezervisano za uživanje u večeri uz muzički program i žurku u restoranu „Mala Piazza“.

Drugi dan, 27. septembra, učesnici su posetili vinariju Kovačević i uživali u degustaciji vrhunskih vina, nakon čega je usledio ukusan ručak u restoranu ove prestižne vinarije. Ovaj jubilej ne samo što označava 25 godina uspešnog poslovanja, već i potvrđuje ASBIS Srbija kao pouzdanog partnera na srpskom tržištu IT distribucije.

 

Izvor: ASBIS Srbija

 

Komentarišite na forumu…