| Multimedija | Zvučnici | Sonos Beam Gen 2
Zvučnici

Sonos Beam Gen 2

OK ljudi, imamo dosta toga da pričamo. Mi smo, blago rečeno, oduševljeni Beam Gen 2, a videćete i zašto. Jednostavno rečeno, neverovatan je zvučnik u pitanju. Kada se govori o Sonos Beam Gen 2 zvučniku, iz kompanije poručuju da korisnici mogu da uživaju u živopisnom basu, kristalno čistom dijalogu i panoramskom zvučnom polju.

Pored svega toga, Dolby Atmos omogućuje 3D efekat zvuka u celoj prostoriji. Ukoliko vam televizor ne radi, ne brinite, kako možete da nastavite da uživate u svojoj omiljenoj muzici, radiju, podkastima i audio knjigama strimovanim sa svih servisa. Možete kontrolisati vaše audio iskustvo putem Sonos aplikacije, daljinskog upravljača za televizor, Apple AirPlay 2 funkcije ili čak vašeg glasa kroz Amazon Alexu ili Google Assistanta.

Nema potrebe za komplikovanim postavkama – samo spojite dva kabla, a zatim pratite korak-po-korak instrukcije iz Sonos aplikacije i podesite Trueplay na pametan način. Želite da unapredite svoje audio iskustvo? Lako proširite svoj Sonos sistem tokom vremena kako bi uživali u pravom surround zvuku i slušanju u više soba.

Sve se povezuje preko WiFi-ja, pa nema potrebe za dodatnim kablovima ili komplikovanim postavkama.

Samim tim je Sonos Beam Gen 2 zavredneo čak dva Advanced Design priznanja zbog odličnog paketa koji nudi, dok je za celokupno iskustvo zavredneo AXEtraordinary priznanje.

 

Komentarišite na forumu…