| Hardver | Prenosni računari | ASUS PB40
Prenosni računari

ASUS PB40

PB40

Džepni office računar 

ASUS se može pohvaliti ovim Mini PC-jem koji pakuje snagu desktop računara u elegantno metalno kućište koje je samo 3,4 cm tanko.

Gotovo da ne postoje prepreke za povezivanje, uz ugrađeni Wi-Fi i USB 3.1 Gen 1 Tipa-C za jednostavno i brzo prenošenje podataka.

Unutar kompaktne šasije se nalazi najnoviji Intel Celeron procesor, uz opcioni fanless dizajn za potpunu tišinu tokom rada.

Mini PC PB40 ima čak i fleksibilni I/O port, tako da možemo slobodno izabrati DisplayPort, VGA ili COM socket kako bismo najbolje zadovoljili potrebe našeg poslovanja.

Kako bi se omogućio što glatkiji rad, ASUS Mini PC PB40 je opremljen sa do 8GB najnovije DDR4 2400MHz memorije, za performanse, kako tvrde čelnici kompanije do 1.5 puta brže nego DDR3 1600MHz RAM, kao i uz 20 procenata bolju energetsku efikasnost.

ASUS Mini PC PB40 je upakovan u elegantno metalno kućište dimenzija 17.5×17.5×3.4cm.

Uz ovakav dizajn zauzima veoma malo prostora, što omogućava radno okruženje bez nereda. Alternativno, Mini PC PB40 se lako montira na zadnjem delu bilo kojeg VESA-kompatibilnog displeja, tako da je savršen za raznovrsne poslovne aplikacije. ASUS Mini PC PB40 je uskladištio sve moguće vidove povezivosti koje možete očekivati od modernog desktop kompjutera.

Tu se uključuje USB 3.1 Gen 1 Tip C, USB 2.0, kao i standardni 3.5mm audio džek, a osim toga Mini PC PB40 nudi integrisani Wi-Fi, kao i antenski konektor za poboljšani bežični prijem, kao i DisplayPort, VGA ili COM portove za kompletnu fleksibilnost. Uglavnom, kako se ASUS PB40 Mini PC pokazao na testu, proverite u detaljnoj recenziji koju je Dule pripremio.

 

 

Zbog svojih performansi, ASUS PB40 Mini PC odlazi sa dva priznanja – Advanced Design, kao i Best Buy.

 

PB40 01

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar