| Hardver | Prenosni računari | ASUS Mini PC PN50
Prenosni računari ASUS

ASUS Mini PC PN50

MALI MINI PC [nije pleonazam]

ASUS Mini PC PN50 je ultrakompaktni računar koji pruža moćne performanse za širok spektar kućnih i poslovnih aplikacija. Zahvaljujući najnovijem AMD Ryzen 4000 mobilnom procesoru sa Radeon Vega 7 grafikom i podrškom za brzu DDR4 memoriju od 3200 MHz, Mini PC PN50 je spreman da preuzme zahtevna radna opterećenja, ali zbog svoje male veličine zauzima minimalan prostor na stolu i čini ga pogodnim za situacije poput postavke kućnog bioskopa.


PN50 podržava 8K rezoluciju na 60 Hz ili do četiri ekrana istovremeno, sa do 4K rezolucijom na 60 Hz, pružajući realistične vizuelne efekte. Takođe je pogodan za fleksibilne poslovne scenarije, sa konfigurabilnim opcijama porta. Umrežavanje WiFi 6 (802.11ax) obezbeđuje stabilan, brz prenos podataka, čak i u prenatrpanim mrežnim okruženjima, a dvostruki USB-C portovi podržavaju prenos podataka i funkciju DisplayPort preko jednog kabla.

Mini PC PN50 je takođe spreman za Microsoft Cortana, sa integrisanim prednjim mikrofonima sa dvostrukim nizom za pogodno upravljanje glasom, i poseduje infracrveni (IR) senzor, omogućavajući korisnicima kontrolu aplikacija pomoću daljinskog upravljanja.

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar