| Hardver | Periferije | ZOWIE TF-X i SR
Periferije

ZOWIE TF-X i SR

ZOWIE podloge

Profesionalne podloge!

Iz kompanije Zowie nam stižu novi mousepadovi iz SR, kao i TF-X serije. Kako se navodi iz kompanije, SR je odgovor igračima koji uživaju u udobnosti meke gumene baze sa presvlakom.

Novorazvijena mekana gumena baza je stoprocentno ravna, pružajući udobnost dok održava konzistentno klizanje preko podloge, kako bi se osigurale najbolje moguće performanse.

SR dolazi u dve veličine: G-SR (velika) i P-SR (mala).

Što se tiče TF-X serije, nju odlikuje površina niskog trenja, i ona spaja jedinstvenu površinu TF serije i novu bazu meke gume iz serije SR. Ima prošivene ivice i dolazi u dve veličine: G TF-X (velika) i P TF-X (mala).

Tkanina za miš kod SR serije je dizajnirana za one koji preferiraju kontrolu tkanine i udobnost gumenih podloga. Serija SR ne žrtvuje stabilnost radi udobnosti.

Gumena baza u SR je mekana i 100% ravna kako bi se osigurala ista izvedba preko podloge za miš, kao i na bilo kojoj površini. TF-X serija kombinuje udobnost i fleksibilnost tkanine za podloge uz povećanu istrajnost kako bi se omogućilo nisko trenje i visoke performanse.

Ravna mekana gumena podloga povećava udobnost i stabilnost na bilo kojoj površini. Uglavnom, kako su se ove podloge pokazale, saznajte u detaljnoj recenziji koju je Dule pripremio.

 

 

Zbog svojih performansi, ZOWIE TF-X i SR podloge su zavrednele PCAXE Advanced Design priznanje.

 

ZOWIE podloge 01

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar