| Hardver | Periferije | TUF Gaming H7 Wireless
Periferije

TUF Gaming H7 Wireless

Bežični gejming headset?

Kada govorimo o TUF Gaming H7 Wireless slušalicama, iz kompanije navode da su dizajnirane da ponude neverovatnu slobodu sa 2.4GHz bežičnom konekcijom i dual-antena dizajnom koji zajedno nude odličnu stabilnost signala, kao i odličan prenos zvučnog sadržaja.

Sa specijalizovanom tkaninom za hlađenje, TUF Gaming H7 Wireless pruža poboljšanu udobnost svim igračima tokom dužih gejmerskih sesija.

Kompatibilne su sa PC, Mac i PlayStation 4, a uz dugo trajanje baterije, TUF Gaming H7 Wireless omogućuje casual igračima da uživaju u najmanje 8 dana igre ili muzike uz jedno punjenje, dok hardcore igrači mogu uživati u do 15+ sati neprekidnog, intenzivnog igranja.

Poboljšana površina pokrivanja do 25 metara omogućava vam da slobodno šetate ili napustite svoje mesto tokom partije, bez straha od gubitka signala.

TUF Gaming H7 Wireless nasledio je poznate audio karakteristike ASUS gejming slušalica, uključujući ekskluzivnu nepropusnu komoru i 53mm ASUS Essence drajvere, koji pružaju jasniji zvuk i jak bas za prirodno zvučno i imerzivno igranje.

Zbog svojih performansi, TUF Gaming H7 Wireless su zavrednele Advanced Design priznanje.

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar