| Hardver | Periferije | ROG Theta 7.1 + Strix Go 2.4
Periferije ASUS

ROG Theta 7.1 + Strix Go 2.4

Pravi 7.1 zvuk i vrlo dobre bežične!

Ovoga puta smo na testu imali prilike da vidimo kako ova dva gejmerska headseta pomažu tokom vaših dugih gejmerskih sesija, uz celokupni akcenat na funkcionalnost i udobnost. U slučaju ROG Strix Go 2.4, imamo bežični gejming headset sa mikrofon koji pametno eleminiše pozadinski šum, a nudi i nisku latenciju radi dodatne kompatibilnosti.

Takođe je zastupljena kompatibilnost sa PC, Mac, Nintendo Switchem, pametnim uređajima, kao i PS4 uz USB-c adapter i bežičnu konekciju od 2.4GHz. ROG Strix Go 2.4 odlikuje lagan dizajn, uz posebnu torbicu gde ovaj gejming headset možete smestiti kako biste ga koristili u pokretu.

Uz brzo punjenje do samo 15 minuta, imaćete do tri sata korišćenja, dok su komore za zvuk, kao i ASUS-ovi Essence drajveri tu da isporuče bogat zvuk uz optimizovani duboki bas radi što imerzivnijeg gejming iskustva.

Što se tiče ROG Theta 7.1, iz kompanije navode da je u pitanju premium 7.1 surround gejming headset koji poseduje 8 Essence drajvera kao i moćni virtuelni bas.

ROG Theta 7.1 je takođe obogaćen sa mikrofonom pametnom tehnologijom eliminisanja šuma koja će omogućiti čistu komunikaciju unutar igre. ROG Theta 7.1 takođe poseduje kastomizovan ROG 7.1 DAC, kao i četiri high-res ESS 9601 drajvera koji omogućuju najčistiji mogući zvuk.

USB-C konektor omogućuje gejmerima da uživaju u 7.1 surround zvuku na mobilnim telefonima, PC, kao i konzolama sa lakoćom. Na samom kraju, tu je RGB osvetljenje koja će vam dati dodatni vizuelni užitak.

 

 

Zbog svojih performansi, ROG Theta 7.1, kao i ROG Strix Go 2.4 odlaze sa sledećim priznanjima.

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar