| Hardver | Periferije | ROG Strix Impact II + Pugio II
Periferije ASUS

ROG Strix Impact II + Pugio II

Dvojke za primer!

Ovoga puta smo imali prilike da testiramo dva odlična miša iz kompanije ASUS. Kada je reč o ROG Strix Impact II, u pitanju je lagan gejming miš koji se lako uklapa u vaš režim rada, bilo da ste levoruki ili desnoruki.

ROG Strix Impact II nudi tastere, kao i mekani gumeni kabl za brze, taktilne klikove i pokretanje bez prepreka. Takođe, ROG Strix Impact II poseduje 6.200 dpi senzor radi maksimalne preciznosti.

Kako bi se produžio radni vek ovog miša, ROG Strix Impact II je opremljen sa eksluzivnim push-fit switch socket dizajnom, kao i podesivim DPI prekidačem na četiri nivoa.

ROG Pugio II u drugu ruku dobija napredna poboljšanja u odnosu na svog prethodnika. U ponudi je stil koji je posedovao originalni Pugio, a u ponudi Pugio II možemo očekivati tri-mode bežičnu ili žičnu konektivnost.

Tastere sa strane možete korigovati po vašem izboru, a baterija koja je zastupljena će se pobrinuti za nonstop gejming sesije uz samo jedno punjenje.

Uz lagan dizajn, sedam programabilnih tastera, kao i intergrisanim Aura RGB osvetljenjem, Pugio II će odgovarati svakom gejmeru koji želi perfekciju tokom igre.

Zbog svojih performansi Pugio II je zavredneo AXE Advanced Design priznanje, kao i AXE Diamond, dok je Impact II zavredneo AXE Platinum nagradu.

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar