| Hardver | Periferije | PCAXE WASD Keyboards mehanička tastatura [VIDEO Recenzija]
Periferije

PCAXE WASD Keyboards mehanička tastatura [VIDEO Recenzija]

PCAXE WASD Keyboards

Mehaničke tastature nisu nikakva novina, i zapravo su među nama mnogo duže nego što mnogi misle. Među prvim zapaženim i uspešnim modelima bio je i IBM-ov Model M, koji datira iz 1986. godine. Verovatno ste svi čuli da su mehaničke tastature bolje i izdržljivije od „ostalih“, gde u „ostale“ spadaju i membranske tastature koje su danas najrasprostranjenije.

Želimo da Vas polako uvedemo u priču mehaničkih tastatura i da Vam objasnimo zašto su one dobre i zašto vrede uložene pare. Nedavno smo Vam predstavili Corsair K70 RGB mehaničku tastaturu preko video recenzije, a sada ćemo se posvetiti jednoj, vama vrlo verovatno, nepoznatoj kompaniji.

U pitanju je WASD Keyboards, kompanija koja se bavi ultimativnom kastomizacijom mehaničkih tastatura. A šta to tačno znači „ultimativna kastomizacija“, teško je objasniti u samo par reči, pa Vam preporučujemo da jednostavno pogledate prateći video materijal. 

PCAXE tastatura je stvarna! Nije fotošopovana fotografija! Neki su već verovatno zapazili ovu tastaturu u nekim od naših gejmplejeva, a sada ćemo je zvanično predstaviti i preko recenzije.

 

PCAXE WASD Keyboards 1 T

 

Specifikacije i cena:

Naziv modelaWASD-V2-87-MXR
Tip tasteraMehanički
Vrsta prekidačaCherry MX Red RGB
Životni ciklus prekidača50 miliona klikova
Način povezivanjaUSB 2.0 / PS/2
Key Rollover6-KRO sa USB 2.0 / N-KRO sa PS/2
USB hubNema
Dodatne funkcijeFn Key prekidači
Ukupan broj media tastera0
Ukupan broj makro tastera0
Onboard memorijaNe
Dužina kabla [m]1,8
Skrol točkić0
Tip pozadinskog osvetljenjaNema
MaterijaliABS plastika + Aluminijum
Dužina garancije [god.]2
Cena ~ [€]200
Kontaktwww.wasdkeyboards.com

 

Video Recenzija:

 

Kao što je Proka rekao u videu, uz WASD Keyboards, opcije su Vam beskonačne i nadamo se da smo na dobrom putu da Vas uvedemo u čarobni svet mehaničkih tastatura. Mi smo svakako zadovoljni sa našom WASD-V2-87-MXR tastaturom, ali i sa uslugom… Zato ćemo našu jedinstvenu PCAXE tastaturu i WASD Keyboards nagraditi sa „PCAXE Axetraordinary“ nagradom! 

 

PCAXE WASD Keyboards Award

 

Naravno, opet očekujemo da će se javiti određeni ljudi sa buntom u vezi cene, ali kao što smo i nakon Corsair K70 RGB recenzije mogli videti po reakcijama gledalaca, postoje i oni koji zaista cene dobar hardver i koji su spremni da izdvoje novac za premijum uređaj.

Nadamo se da ćete se strpiti još malo do našeg sledećeg video materijala na temu mehaničkih tastatura, gde ćemo probati da objasnimo u što više detalja sve o različitim tipovima (bojama) mehaničkih prekidača. Zapravo ćemo probati da pokrijemo sve što treba da znate o mehaničkim tastaturama, kako biste sebi odabrali tačno ono što Vam treba.

Veliko hvala WASD Keyboardsu što su nam na test ustupili i proizveli ovu unikatnu PCAXE mehaničku tastaturu.

 

WASD-V2-87-MXR na test je ustupila kompanija WASD Keyboards

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar