| Hardver | Periferije | MSI Interceptor DS100
Periferije

MSI Interceptor DS100

MSI Interceptor DS100

Ovo je naš prvi, ali nadamo se ne i poslednji kontakt sa periferijom koja dolazi iz MSI-a. Za neke je možda neobična novina što od poznatog proizvođača matičnih ploča stiže gejmerski miš, ali sa druge strane, ako ste u toku, znate da je MSI ušao na tržište periferija pre skoro dve godine.

Tržište matičnih ploča je surovo i nemilosrdno, i logično je da svi pokušavaju da svoj brend prodaju na razne načine. MSI G Gaming seriju inače čine matične ploče, grafičke karte, laptopovi, desktop računari, all-in-one računari i gejmerske periferije. MSI u svojoj ponudi periferija za sada ima četiri gejmerske tastature, tri gejmerska miša i tri gejmerske podloge.

Za naše prvo upoznavanje nam stiže „budžet“ gejmerski miš sa oznakom Interceptor DS100. Smatramo da je ovo zanimljiv momenat kada treba da proverimo šta jedan prizvođač matičnih ploča zna da uradi na polju periferija. 

 

MSI Interceptor DS100 2 T MSI Interceptor DS100 3 T MSI Interceptor DS100 4 T

 

Naziv modelaMSI Interceptor DS100
Tip senzoraLaserski PAW3606DL-TKDA
Maksimalna rezolucija senzora [DPI]3500
Broj koraka u promeni rezolucije4
Koraci [DPI]po 100
Masa miša [g]102 (bez kabela)
Sopstvena memorijaNe
Veličina memorije [kB]/
Maksimalno ubrzanje [G]9
Polling rate [Hz]125/250/500/1000
Ukupan broj tastera7
Ukupan broj klasičnih tastera2
Ukupan broj skrol tastera1
Ukupan broj programibilnih tastera7
LED osvetljenje mišaDa
Ergonimija za levorukeDa
Ergonomija za desnorukeDa
Dimenzije [mm]115 x 62 x 37
MaterijaliPlastika
InterfejsUSB
Dužina kabla [cm]190
Podržani operativni sistemiWindows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8
Dužina garancije [god.]2
Cena ~ [€]21
Kontakt

www.msi.com

 

o

 

Nema sumnje da za samo 20-tak evra DS100 predstavlja opasno dobar izbor! Naravno, najbitnija stavka je uvek da li Vam ovaj oblik miša odgovara. Kao što smo rekli i u video materijalu, ako niste sigurni da li će Vam ovaj oblik odgovarati i ako ste iz Beograda, uvek možete skoknuti do Baito prodavnice, gde je DS100 i inače ekskluzivno dostupan.

 

MSI Interceptor DS100 Baito

 

Oni koji nemaju mogućnost da uživo probaju miša, mogu se osloniti na naš video, za koji se nadamo da je dovoljno detaljno dočarao dimenzije i oblik MSI Interceptor DS100 gejmerskog miša. Jedina potencijalna mana miša je upotreba dosta glatke plastike na bočnim delovima, ali se izbor materijala često svodi na „stvar ukusa“. DS100 je na nas ostavio veoma pozitivan utisak, zaslužuje sve preporuke i od nas dobija „PCAXE Best Buy“ nagradu.

 

MSI Interceptor DS100 Award

 

Incijalni utisak sa MSI G Gaming serijom je odličan i nadamo se da ćemo se u bliskoj budućnosti upoznati sa još nekom periferijom potpisanom od strane MSI-a.

 

MSI Interceptor DS100 na test ustupio: Baito

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar