| Hardver | Periferije | CM Masterpulse MH320
Periferije

CM Masterpulse MH320

Masterpulse MH320

Korektne slušalice

„Neka se vaš glas čuje na ratnom polju uz novi MH320 Gaming Headset. Uz čelični ram, ovaj headset je izgrađen da traje.“ – ovim rečima Cooler Master je predstavio novi headset koji se našao na otkutijavanju.

Cooler Master Masterpulse MH320 Gaming Headset ima podesivi headband, kao i mekane kožne earcups-e koji stavljaju akcenat na udobnost, bez obzira na oblik glave.

Dodajmo na to i bi-direkcioni boom mikrofon koji daje najbolji mogući zvuk uz eliminaciju pozadinske buke.

Međutim, da li je uspeo da zadovolji kriterijume, proverićemo u video recenziji koju je Dule pripremio.

U kratkim crtama, podesivi headband je izgrađen od fleksibilnog čelika, i može se namestiti tako da odgovara bilo kom obliku glave.

Kako čelnici iz Cooler Master-a navode: „MH320 je dizajniran tako da pojača vaš glas – ali ne i ometajuće zvuke iz pozadine. Nismo bili škrti na visoko kvalitetnom boom mikrofonu koji je kao stvoren za rager-e, mumbler-e, screamer-e, ili bilo šta između. A ako to nije dovoljno, bi-direkciona kapsula pojačava jasnoću zvuka i osetljivost, dok se pozadinska buka umanjuje.“

Earcups-i će vas kompletno uvesti u zvuk igre, a kontrole direktno na kablu vam pomažu da redukujete jačinu zvuka ili da palite/gasite mikrofon.

 

 

Zbog pokazanih performansi, Cooler Master-ove Masterpulse MH320 slušalice odnose PCAXE Platinum priznanje.

 

Masterpulse MH320 01

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar