| Hardver | Periferije | ASUS ROG Throne Qi + TUF Gaming H3
Periferije ASUS

ASUS ROG Throne Qi + TUF Gaming H3

Throne za slušalice!

Kako i sam naslov klipa nalaže, dobre slušalice zaslužuju svoj „Throne“, stoga smo na testu imali prilike da isprobamo TUF Gaming H3 gejming headset, kao i ROG Throne QI, a oba proizvoda iz kompanije ASUS su ponudili brojne karakteristike koje ih izdvajaju od ostalih.

Najpre, TUF Gaming H3 Headset je namenjen PC, PS4, Xbox One, i Nintendo Switch korisnicima, uz 7.1 surround zvuk, duboki bas, lagan dizajn, kao i udobne jastučiće za uši. ASUS Essence 50mm drajveri su takođe prisutni, kao i airtight chamber tehnologija kako biste se kompletno „udubili“ u željene naslove, i to uz kvalitetan zvuk.

Lagan ram od nerđajućeg čelika se može stabilizovati za razne oblike glave i radi bolje udobnosti. Na kraju svega toga, imamo analogni mikrofon koji nudi čistu komunikaciju tokom igre.

ROG Throne Qi nudi bežično punjenje, 7.1 surround zvuk, dualne USB 3.1 portove, kao i Aura Sync. Prva stavka jeste efikasno i lako Qi bežično punjenje, a radi estetike, implementirano je 18 RGB svetlosnih zona koje možete kastomizovati, i sinhronizovati sa ostalim Aura Sync proizvodima.

Ugrađeni ESS DAC i AMP isporučuju odličan zvuk tokom igre, a kako biste dalje podešavali zvuk i svetlostne kontrole, zadužen je Armoury II softver.

Zbog svojih performansi, ROG Throne Qi odlazi sa Advanced Design priznanjem, dok TUF Gaming H3 zavrednjuje Platinum.

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar