| Hardver | Periferije | 4-u-1 recenzija – Razer, TUF i Logitech miševi!
Periferije ASUS

4-u-1 recenzija – Razer, TUF i Logitech miševi!

Tri muškarca i beba!

Ovoga puta imamo 4-u-1 recenziju ovih odličnih gejming miševa! Prošli su kroz niz testova i podešavanja, a imali smo i prilike da vidimo kako su se pokazali tokom nekih ključnih momenata, pogotovo tokom gejminga.


Najpre smo imali TUF Gaming M3 miš, ergonomski M3 zičani RGB gejming miš sa 7000-dpi senzorom, laganim buildom, istrajnim premazima, tvrdim prekidačima, sedam programabilnih tastera, kao i AURA Syncom.

Potom je tu Logitech G203, koji je inspirisan klasičnim dizajnom legendarnog G100S gejming miša, koji je postao favorit gejmera širom sveta, uz maksimalni DPI od 8000, 1ms Report Rate, i to u svega 85 grama.

TUF Gaming M5 je miš i za levoruke, i za desnoruke, uz gejming-grade optički senzor, istrajni premaz, Omron prekidače, kao i AURA Sync.

Na samom kraju smo imali Razer Deathadder Essential, koji sadrži stari ergonomski oblik iz prethodnih generacija, uz 5 hyperresponse tastera, do 10 miliona klikova i optički senzor od 6400 DPI.

Zbog svojih performansi, miševi su zavredneli Diamond priznanje (Razer Deathadder), M3 je prvi zavredneo AXE Best Buy in Class, dok su M5 i G203 odšetali sa Platinum priznanjem.

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar